Soarele, prieten sau dusman?

Buna fetelor!
In ultima vreme am fost foarte ocupata si cu servciul, si cu sesiunea si nu am avut timp decat sa intru repede sa citesc blogurile preferate si atat. Chiar imi lipseste blogul! Astazi vreau sa vorbesc cu voi despre ceva foarte important, mai ales ca vara tocmai a inceput.

Saptamana trecuta cei de la Iwostin m-au tras de maneca, daca pot sa zi asa, si mi-au reamintit cu ocaia campaniei lor de importanta protectiei solare.
Fiecare dintre noi vrem sa avem o piele frumoasa, ne dam cu tot felul de lotiuni mai mult sau mai putin bune si vrem sa avem o piele aramie si sanatoasa. dar cate dintre noi acordam cu adevarat importanta pielii? Oare suntem suficent de atente ce produse folosim si constientizam prin ce trece pielea noastra?
Pielea este cel mai expus organ si alaturi de par ea duce tot greul. De aceea este bine sa o protejam cat mai mult cu putinta. Prin aceste postari vreau sa alcatuiesc un mini ghid pentru vara si impreuna sa invatam sa avem un organism sanatos!
Multe dintre noi avem impresia ca soarele face rau doar daca stam la amiaza pe afara sau daca nu sunt nori si razele sale ajung direct la sol dar nu este asa. Radiatiile ultraviolete pot patrunde prin nori, geamuri, apa si chiar haine. E gresit sa ignoram importanta produselor cu FPS. Eu am o piele destul de deschisa la culoare si am si alunite. Am facut si prostia sa merg la solar e cateva ori si am observat ca pielea si-a pierdut in acea perioada din fermitate. Acum sunt mult mai responsabila.
Soarele este prietenul nostru atunci cand stim sa ne folosim de razele lui blande in mod responsabil. Recomandarea mea este sa folositi o crema cu protectie solara chiar si cand iesiti in oras la o inghetata. Nu neglijati acest aspect! E foarte important sa avem, grija de sanatatea noastra. Tineti minte ca fiecare arsura a pielii ne aduce cu un pas mai aproape de melanomul malign, cel mai periculos si raspandit tip de cancer, in special in randul tinerilor.
Va las si acest videoclip pe care sunt sigura ca l-ati mai vazut dar pe mine m-a facut sa ma gandesc mai mult la ce produse folosesc pentru protectia mea.
Recomandarea zilei:

Eu folosesc produse cu factor mare in primele zile ale verii cand am pielea cel mai deschisa la culoare.
Sper ca v-a fost de folos aceasta postare!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m