Review NUXE Fondant Firming Cream

Am descoperit relativ recent produsele NUXE. Am auzit de ele prima data pe blogul Mihaelei si apoi am vazut tot mai multe review-uri la Huile Prodigieuse . Am devenit curioasa si spre bucuria ema am putus sa incerc mai multe mostre ale produselor NUXE tot datorita Mihaelei.
Mi-e greu sa spun ce produs mi-a placut cel mai mult, sunt deosebite toae si au ingrediente naturale in proportii mari.
Astazi va voi vorbi despre NUXE Fondant Firming Cream, o lotiune pentru corp minunata. Mai intai sa va vorbesc putin despre pielea mea.


Eu in ultima vreme nu prea reusesc sa fac miscare atat de mult cat ar trebui si oscilatiile de greutate si-au lasat amprenta asupra pielii mele. Am pierdut din fermitate si deocamdata am decis sa las fustele scurte in dulap pana imi revin cat de cat.
Am avut doua plicuri a cate 7 ml din aceasta crema si m-am bucurat de ea din plin.
Aspectul cremei
Mi-a placut textura pe care o are aceasta crema. Este bogata, opulenta, ca un fel de smantana mai groasa. E o placere sa o simti pe degete si apoi pe corp. E ca o spuma aerata. Nu imi plac lotiunile foarte lichide si aceasta mi se pare ca are consistenta ideala.
Mirosul cremei
Pentru inceput spun ca mi-ar placea la nebunie un parfum cu acest miros. Pentru mine asa miroase vara. Simturile olfactive mi-au fost rasfatate cu miros plante inmiresmate dar si de note dulci, gurmande de fructe. E un deliciu! Partea buna e ca mirosul persista si pe piele destul de mult!
Actiunea cremei
Am avut dupa cum am mai spus doar 2 pliculete din aceasta crema si nu pot sa spun prea multe despre proprietatile cu privire la redobandirea fermitatii pielii DAR mi-a placut faptul ca imediat dupa aplicare pielea a avut un aspect mai placut, mai sanatos! Se absoarbe si extrem de repede si nu lasa senzatia de lipicios. Pielea mea avea acel luciu discret si non-gras la care visam toate. Imi place si nivelul de hidratare pe care il ofera! Crema nu are parabeni si are efect anti-imbatranire.
Un singur neajuns am gasit la aceasta crema. PRETUL! Acesta e cam mare pentru mine dar daca as avea posibilitatea mi-as cumpara-o. Deocamdata e pe lista mea de dorinte!
Voi ce creme folositi?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m