Review fond de ten Joviale

Totul a inceput ca o poveste. O mare de ganduri, senzatii delicate si naturalete. Intr-un cuvant, JOVIALE, a doua mea piele. Imi place sa vorbesc despre acest fond de ten pentru ca este ceea ce am asteptat de mult timp. E usor ca o ploaie de vara, delicat cu pielea mea si totodata imi scoate in evidenta frumusetea naturala. Iata cum arata produsul:
Cei de la Ivatherm m-au surprins placut si de aceasta data in primul rand cu desgnul simplu, elegant, cu linii curate al ambalajului. Se potriveste perfect in palma mea si e suficient de discret pentru a-l purta cu mine in poseta. Pompita dozeaza perfect produsul, astfel nu irosesc niciun strop din potiunea magica. Imi place si faptul ca scrisul de pe sticluta este alb. E inedit si totusi atat de simplu! Pur si simplu e un produs pe care il gasesc usor de interat in viata mea si in ritualul meu zilnic. Pentru mine conteaza mult si aspectul si functionalitatea unui ambalaj.
Sa va vorbesc acum despre consitenta produsului.
 Consistenta sa este intre crema si spuma aerata. Nu se intinde greu si nu are aspect de masca. E ca si cum as folosi o crema hidratanta numai ca JOVIALE acopera urmele de cosuri, petele si uniformizeaza perfect culoarea tenului. E minunat cum un strop de fond de ten poate sa ma faca sa radiez! La inceput mi-a fost teama ca s-ar putea sa imi apara pe la mijlocul zilei acel luciu inestetic caracteristic tenului mixt si gras deoarece JOVIALE e foarte hidratant, dar nu mi s-a intamplat lucrul acesta. Nu l-am fixat cu pudra, l-am purtat ca atare, l-am lasat sa se contopeasca cu pielea mea.
Nuanta pe care am ales-o eu a fost nuanta 02 care mi se pare perfecta pentru culoarea tenului meu vara. Subtonurile acestei nuante sunt roz si aplicat pe tine mi-a dat acel aspect proaspat, ca atunci cand ai ras din suflet si obrajii iti devin trandafirii, ochii iti sunt plini de lumina si buzele au acea arcuire care deseneaza fericirea. Sau ca atunci cand te indragostesti. JOVIALE nici nu putea fi altfel. JOVIALE daruieste veselie celei care il poarta. Mi-a placut senzatia pe acre mi-a lasat-o atunci cand l-am aplicat, s-a intins usor si uniform si aspectul final a fost unul satinat, nu mat iar acest lucru il face sa arate natural.


Ingredientele sunt la fel de prietenoase. JOVIALE are pigmenti minerali care nu agreseaza tenul si se adapteaza perfect culorii pielii iar vitamina E, uleiul de jojoba si provitamina B5 au rolul de a ingriji pielea si de ai oferii suplete. Si pentru ca soarele trebuie sa ne ramana prieten, JOVIALE are factor de protectie 15. Si stiti care este cel mai importamt lucru? JOVIALE nu contine parabeni! Cei de la Ivatherm au selectionat cu grija cele mai bune ingrediente pentru ca noi sa ne bucuram de feminitatea noastra si sa avem incredere in noi.
Am purtat cu drag acest fond de ten, folosind ca baza crema Ivamat si va spun sincer ca il gasesc minunat pentru vara. E usor si nici nu simt ca il port. A devenit una cu tenul meu si l-am purtat o zi intreaga fara probleme.
M-am simtit frumoasa, am impartit zambete, am primit complimente si m-am bucrat de prietenia celor din jur. JOVIALE e acum parte din viata mea si cu siguranta imi va fi alaturi o vara intreaga!

Va pup si astept si parerile voastre cu privire la JOVIALE, minunea de la Ivatherm!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m