Concluzii Fa Nutriskin deodorant si lotiune de corp

Bun fetelor!
Mi-e asa greu sa nu pot sa scriu cat de des as vrea, sa nu pot sa va citesc si sa comentez tot timpul. Uff!!! Ce sa fac...
Azi vreau sa va prezint concluziile mele in legatura cu produsele Fa Nutriskin primite in urma campaniei TRENDER. V-am promis de la inceput ca nu voi transforma aceasta campanie in una agresiva si voi vorbi despre produse numai cand voi avea ceva de spus. Iata ce cred eu la sfarsit de campanie:
1. Deodorantul Fa Nutriskin

La acest deodorant mi-a placut efectul de piele "uscata" pe care il lasa, nu suport deodorantele care raman umede. Ce nu mi-a placut la cel pe care l-am primit eu a fost parfumul. As fi vrut ceva mai fresh, mai verde. Am descoperit apoi ca exista in mai multe variante si pe cel cu ceai verde l-am gasit foarte placut mirositor!
2. Lotiunea pentru fermitate
Eu am ajuns la concluzia ca fermitatea pielii o mai reda doar exercitiul fizic... Am terminat tubul si pielea mea nu s-a transformat din Cenusareasa in Printesa DAR am fost multumita de nivelul de hidratare pe care il asigura lotiunea, de parfum si de consistenta.
Mi-a facut placere sa incerc produsele Fa Nutriskin si momentan incerc alte doua din aceasta gama. Va voi vorbi si despre ele! Multumesc Trender si Fa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m