Review Iwostin Solecrin Lotiune cu protectie solara 50 rezistenta la apa

Buna fetelor!

Astazi va voi vorbi despre unul dintre produsele Iwostin pe care l-am primit in urma campaniei lansate de acestia.
In primul rand vreau sa va spun ca mi-a placut foarte mult modul in care a decurs campania. Cei de la Iwostin nu ne-au impus sa vorbim despre produsele lor, nu m-am simtit constransa in niciun fel sa laud produsele doar pentru ca le-am primit gratis. Ma bucur ca am reusit sa vorbesc despre importanta folosirii cremelor cu protectie solara si odata cu aceasta campanie am devenit si eu si mai atenta cu pielea mea.
Primul produs pe care l-am folosit a fost Iwostin Solecrin Lotiune cu protectie solara 50 rezistenta la apa.
Eu prefer sa folosesc atunci cand merg la plaja lotiuni cat mai lejere, care sa se absoarba usor si sa nu lase un strat lipicios la nivelul pielii. Aceasta lotiune are consistenta potrivita si aplicarea ei a fost usoara si placuta. Mirosul este unul discret, potrivit pentru o zi de relaxare. Nu imi plac mirosurile puternice.
Dupa doua ore de stat la plaja pielea mea nu s-a inrosit si nu am simtit disconfort la nivelul epidermei. Sunt foarte fericita ca am reusit sa imi conving si iubitul sa foloseasca crema de plaja deoarece el pana acum avea impresia ca daca nu e asa alb ca mine nu are nevoie de FPS. Dupa ce si-a ars pielea saptamana trecuta i-am schimbat parerea.
Imi place acest produs si mi se pare potrivit pentru inceputul sezonului de bronzat deoarece are FPS-ul cel mai mare. Deasemenea hidrateaza corespunzator pielea.
Recomand aceasta lotiune!

Ingrediente active:

ANTILEUKINE 6®
Vitamina E
Apa termală de Iwonicz-Zdroj

Filtre UV fotostabile:

Dioxid de titan
Tinosorb® M
Tinosorb® S
Parsol® 1789

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m