Din nou despre parul meu si ...Label.m

Hello girls!
Ce faceti?
Astazi vreau sa va vorbesc despre -ghiciti ce- produse pt par :)
Am facut o obsesie din dorinta de a avea parul luuung, cam ca Rapunzel :)
Eu mi-as fi dorit sa fiu si roscata dar asta e o alta poveste... Din pacate nu imi sta bine :(
Acum ceva timp am scris pe blogul meu despre un produs Label.m - mai exact sprayul cu proteine de care am fost multumita! Iata ca acum am ocazia sa incerc alte 3 produse de la ei si pe aceasta cale vreau sa le mutumesc celor de la Label.m Romania. Ei au fost foarte draguti sa imi trimita aceste 3 produse dedicate parului meu pentru a le testa si a-mi spune parerea despre ele. Tocmai pentru ca aceste produse nu fac obiectul niciunei campanii publicitare voi face review-uri sincere pentru ca eu consider ca nu am nimic de castigat sau de pierdut. Am folosit pana acum cele 3 produse doar de doua ori asa ca inca nu mi-am format o parere dar iata care a fost prima impresie:
1. Label.m Curl Spray - m-am bucurat tare mult cand am vazut ca mi-au trimis acest spray pt bucle! Chiar aveam nevoie de un produs care sa le dea elasticitate si suplete fara sa incarce. Imi place ca se aplica usor, nu e nevoie de mult produs si are un miros delicios de cocos! Il folosesc pe parul umed si astfel nu incarca parul deloc, il pot aranja cu usurinta.
2. Label.m Souffle - un produs interesant, nu am mai avut altceva de acest gen. Are consistenta unei creme delicioase si un miros foarte placut, dulceag. La inceput m-am gandit ca e mai greu de aplicat insa o folosesc mai mult de la jumatatea parului in jos. Aplic putin pe degete si cand e inca umed aplic putin in special pe calota. Buclele se aranjeaza mai frumos si nu se mai "sparg" asa usor.

3. CHI Silk Infusion - de acest produs am auzit foarte multe lucruri bune! Am urmarit diverse review-uri si pe youtube sau pe alte bloguri si sunt curioasa sa vad rezultatele pe termen lung. Pana acum l-am folosit doar pe varfuri pentru ca are proprietatea de a intinde parul si nu vreau sa imi strc buclele. Imi place ca dupa folosire parul are un aspect mai sanatos, si e mai matasos, aluneca usor. Dupa ce folosesc acest produs parul meu miroase "a salon" si ma simt si mai rasfatata. Promit sa fac si poze cu parul meu dupa ce fac baie! Consistenta produsului este lichida dar totusi ca un gel, se aplica usor. Culoarea este la fel cu cea a mierii.
Voi reveni cu review-uri la fiecare produs mai detaliat dupa ce voi constata noi rezultate!
Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?