Soarele, prieten sau dusman? partea a II-a

Fetelor astazi m-am bucurat de a doua zi de prietenie cu produsele Iwostin Solecrin. Le-am purtat cu placere, ca pe o a doua piele si m-am simtit protejata. e placut sa stii ca faci ceva pentru pielea ta. Despre consistenta, mirosul si alte detalii ale produselor va voi vorbi in alta postare. Acum vreau sa va spun inca ceva despre astrul zilei si cum poate el deveni cel mai bun prieten al pielii noastre.

De cand eram mica mama insista ca trebuie sa ma protejez atunci cand ies la plaja. Bineinteles ca pe atunci nu dadeam atat de multa importanta si nici nu eram atat de informata. Mi-am ars si pielea de cateva ori insa nu foarte des. Acum am invatat ca toate aceste lucruri marunte in aparenta pot insemna foarte multe pentru sanatatea mea.
E frumos sa fi bronzata insa trebuie sa ne gandim inainte de toate ca aceasta colorare a pielii este defapt o reactie de aparare si ar trebui sa ne dea de gandit. Deasemenea ca in orice domeniu, ce e prea mult strica si un bronz prea accentuat poate fi inestetic.
Nu stiu cate dintre voi v-ati gandit ca e important sa organismul si din interior pe perioada verii. Pentru a asigura un bronz uniform si mai ales sanatos trebuie sa consumam alimente bogate in beta caroten, vitamina C si E, de exemplu in legumele si fructele de culoare verde, galbena si portocalie: morcov, spanac, salata verde, rosii, broccoli, pepene galben. In general, cantitatea de beta-caroten existenta intr-o planta este direct proportionala cu intensitatea culorii acesteia.Mai gasim in farmacii si suplimente bazate pe beta caroten.
Am mai invatat sa ma feresc de oxybenzone care este pe lista cu ingrediente potential periculoase. Aceasta substanta se gaseste destul de des in produsele cu factor de protectie dar defapt devine cancerigen la contactul cu razele solare. Din fericire pentru mine Iwostin are grija de sanatatea pielii si nu foloseste  oxybenzone in produsele sale.

Vara aceasta am ales sa ma bronzez sanatos alaturi de produsele Iwostin!
Recomandarea zilei:
Ingrediente:

Ingrediente active:

ANTILEUKINE 6®
Vitamina E
Ulei de măsline
Apa termală de Iwonicz-Zdroj

Filtre UV fotostabile:

Dioxid de titan
Tinosorb® M
Tinosorb® S
Parsol® 1789

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m