Review Crema pt maini cu ulei de catina si masline de la Cosmetic Plant

Am folosit crema pt maini cu catina si masline zilnic. O tin mereu in poseta si o folosesc de cate ori simt nevoia. Inainte nu acordam prea multa atentie mainilor inca am observat ca se sinte o diferenta de cand le ingrijesc cu aceasta crema.

Ce spune producatorul?
Hrănitoare şi hidratantă prin vitaminele (A, E, F, D) şi acizii graşi esenţiali din uleiul de cătină şi cel de măsline, crema creează pe piele un film protector, emolient şi regenerant. Aplicată de fiecare dată după ce mâinile au venit în contact cu apa, săpunul sau detergenţii, acestea vor fi mereu tinere şi catifelate.
Ce spun eu?

Am nevoie de ceva hidratant pt mainile mele, mai ales acum ca vremea e tot mai rece. M-am obisnuit sa aplic crema dupa ce ma spal pe maini si in special seara si pielea mea e mai fericita. Am observat ca si unghiile sunt putin mai lucioase si rezistente. Nu mai am senzatia aceea de maini uscate.
Puncte tari:
- miros placut
- consistenta buna
- nu ramane senzatia de gras pe piele
- e nevoie de o cantitate mica la aplicare



Puncte slabe:
- are parafina

Per general, pot spune ca imi place. Trec peste faptul ca are parafina pentru ca la nivelul mainilor nu e atat de important dar as fi preferat sa nu aiba acest ingredient.

Ingrediente:

 Aqua, Glycerin, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Propylene glycol, Cetyl alcohol, Dimethicone, Glyceryl stearate, Triethanolamine, Olea Europaea oil, Hippophae Rhamnoides oil, Retinyl acetate, Tocopheryl acetate, Parfum, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA.
Pret: aproximativ 7 lei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m