Review Crema contur ochi cu masline si catina de la Cosmetic Plant

Hey girls!

E timpul sa vorbesc si despre cel de-al treilea produs pe care il incerc din aceasta gama cu catina si masline de la Cosmetic Plant. Este vorba despre Crema Contur pentru ochi cu masline. Am incercat-o si imi place cel mai mult comparativ cu celelalte produse.


Ce spune producatorul? 
Hrănitoare, hidratantă, regenerantă, crema îngrijeşte pielea delicată din jurul ochilor. Uleiurile de cătină, măsline, sâmburi de struguri împreună cu vitaminele A, E şi pantenol fortifică epiderma fragilă şi contribuie la reducerea progresivă a ridurilor şi a liniilor fine. Peptidele purificate din soia şi orez alături de oxidoreductază şi extractul de albăstrele diminuează cearcănele şi pungile de sub ochi prin îmbunătăţirea microcirculaţiei şi consolidarea ţesutului conjunctiv.Se aplică zilnic dimineaţa şi seara în jurul ochilor pe pielea perfect curată, prin mişcări uşoare de masaj. Pentru demachiere se recomandă laptele demachiant vitaminizant împreună cu loţiunea tonică cu ulei de cătină şi măsline. Crema vitaminizantă de zi şi crema antirid cu ulei de cătină şi măsline completează îngrijirea zilnică, pentru un ten neted, ferm şi catifelat.
- fără parfum, fără coloranţi;
- mirosul şi culoarea specifice uleiului de cătină


Ce spun eu?  


Nu am folosit pana acum foarte multe creme pentru ochi deoarece pana acum un an nu foloseam deloc. Apoi am vazut ca pielea din jurul ochilor devine mai sensibila si are nevoie de extra ingrijire si am inceput s aii acord mai multa atentie.
Mi-a placut aceasta crema din urmatoarele motive:
- nu am facut alergie la niciun ingredient, pielea mea a acceptat-o cu "bratele deschise"
- are o consistenta usoara chiar daca nu e gel
- nu are parfum
- se absoarbe usor in piele
- e suficienta o cantitate mica pentru o aplicare

Pot sa spun ca pielea din jurul ochilor arata mai bine in sensul ca par mai odihnita. Eu dor destul de putin si am nevoie de ceva sa ma mai salveze. Nu am riduri sau alte probleme deci pentru mine aceasta crema chiar si-a facut treaba bine.
Ce nu imi place:
- ambalajul as fi vrut sa fie de tip tub. Crema se pastreaza mai bine astfel.
- ingredientele nu sunt toate ok. Mai are si mici scapari.

Pretul este 10.80 lei pe site-ul Cosmetic Plant.

Ingrediente:


Aqua, Cetyl alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric triglyceride, Stearic acid, Potassium cetyl phosphate, Isopropyl myristate, Dimethicone, Hydrolyzed rice bran protein, Glycine soja protein, Oxido reductases, Titanium dioxide, Alumina, Simethicone, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Olea Europaea oil, Vitis Vinifera seed oil, Hippophae Rhamnoides oil, Panthenol, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Centaurea Cyanus flower extract, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Methylparaben, BHA.
Voi ati incercat-o?

Comentarii

Honest Advice a spus…
Atat uleiul de catina cat si cel de masline contin acizi grasi mono si poli-nesaturati. Prin urmare pielea sensibila ar putea avea de suferit. Inainte de aplicarea cremei pe pielea din jurul ochilor verificati-o in alte zone sensibile cum ar fi partea interioara a incheieturii mainii (unde incercam si parfumurile) sau in spatele urechii. Daca totul este ok aplicati mai intai sub pleoapa inferioara, asteptati minim 30 minute si daca nu apar usurimi, umflaturi... puteti sa aplicati crema in mod normal.
Honest Advice a spus…
Alergiile pot avea si o geneza "cumulativa". Adica, in urma unei expuneri repetate, cand este atins pragul limita, reactia alergica se instaleaza. Va recomand cu incredere produsele Erickson Laboratories, Thalgo, iar daca bugetul va permite La Prairie.

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m