Apa termala Herculane de la Ivatherm

Hey girls!

Azi vreau sa vorbim despre un produs care imi place foooarte mult si caruia ii pregatesc un review, dar deocamdata nu am aparatul foto disponibil si nu pot face pozele necesare. Dar, pentru ca nu ma pot abtine sa va vorbesc despre un produs care imi place m-am gandit sa fac o postare ajutatoare :) Vreau sa va arat cateva moduri in care putem folosi apa termala, chiar si in anotimpul rece.

Am avut si alte tipuri de apa termala, insa de curand am cumparat iar Apa termala Ivatherm pentru ca mi-a placut mult. Stiti deja ca sustin produsele romanesti si ma bucur cand gasesc calitate. Ma face sa spun "Se poate si la noi!"

Este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile ( Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg ). Are o mineralitate medie ( 2500 mg/l ). Are puternice proprietati antiinflamatorii, precum si proprietati cicatrizante si antiradicalare. Mineralele si oligoelementele au importanta majora in activarea si mentinerea echilibrului enzimatic, in imbunatatirea metabolismului celular.

Asaaa! Acum sa vedem cum o utilizez eu:

1. O folosesc in loc de lotiune onica. Mi se pare mai putin dura, evit lotiunile care contin alcool, si e mai comod de folosit decat ceaiul verde - pe care il foloseam destul de des.

2. E o baza perfecta pentru crema hidratanta. Pulverizez putina apa termala, stau cateva secunde, tamponez cu un servetel si pielea mea absoarbe muuult mai bine crema.

3. E perfecta si dupa epilare. Am o piele asa sensibila si ma irit indiferent de metoda de epilare aleasa. Iarna mai pot masca bubitele rosii dar vara chiar am nevoie de ceva sa imi calmeze rapid pielea.

4. L-am convins cu chiu cu vai si pe prietenul meu sa o foloseasca, desi rar ca nu ii place senzatia, pentru a combate descuamarea pielii.

5. O aplic dupa ce imi fac o masca purifianta cu argila, sau daca fac baie de aburi si scot punctele negre pulverizez apa termala pentru a calma pielea.

6. Tot pe perioada verii o port in gentuta de plaja fiindca e utila pentru a calma arsurile solare ( desi, ca o bloggerita ascultatoare, imi protejez pielea cu SPF)

7. Mi se pare grozava si pentru a fixa machiajul. Chiar face o treaba buna.

Voi mai stiti si alte utilizari ale apei termale? Va place sa o folositi?

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m