Review Lac Sensation de la Alessandro

Buna fetelor!

Sunt foarte entuziasmata sa va vorbesc azi despre Lac Sensation de la Alessandro :) Am o prietena care are salon de mani-pedi si lucreaza cu Alessandro. Tot am vrut sa merg la ea pentru manichiura cu gel dar nu am mai fost deoarece nu suprt sa mi se pileasca unghiile prea mult si cred ca sa dau gelul jos ar fi un adevart chin pentru mine. Iata de ce, atunci cand mi-a spus ca o sa lucreze cu Lac Sensation m-am bucurat foarte mult!


Ce este Lac Sensation?
 Exact ca un lac de unghii obisnuit, se usuca in cateva secunde dupa expunerea la UV; este disponibil intr-o gama larga de culori; nu se ciobeste dureaza pana latrei saptamani fara sa isi piarda stralucirea de brilliant si are aspect natural. Se indeparteaza rapid si usor si este ideal atat pentru unghia naturala dar si pentru unghii tehnice. 
Ce spun eu? 
Il ador pur si simplu! Cred ca in sfarsit imi pot pastra unghiile lungi si lucioase fara efort! Deocamdata este disponibil intr-o gama de 24 de culori, inclusiv cele pentru french dar am vazut ca in Germania au mai aparut 10 nuante noi! Abia astept sa para si la noi.
Mi-a placut ca se aplica repede si usor, ca un lac obisnuit dar se usuca la lampa UV. Dupa aplicarea Top Coat-ului si a uleiului pentru luciu aveam niste unghii perfecte.
Lac Sensation promite sa stea pe unghiile mele 3 saptamani si chiar cred ca va rezista si mai mult de atat.
Luni le-am facut si arata la fel ca in prima zi.
Sa va arat si cateva poze:




Pozele sunt facute in zile diferite, la lumini diferite. Eu sunt foarte incantata de rezultat! Am ales o culoare placuta, nu foarte extravaganta. Vreau sa le fac visinii sau mov inchis data viitoare, apoi am in plan french si de Sarbatori vreau unghii rosii :D
Va arat si unghiile prietenei mele, cea care are salonul. Ea a ales o alta nuanta, mai deschisa.

Voi l-ati incercat? Va place Alessandro? Eu am mai incercat odata o oja de la ei si mi-a placut foarte mult!
Voi reveni peste 3 saptamani!
Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m