Noutati de la Manufaktura!

Poate ati facut pana acum cunostinta cu produsele Manufaktura. Daca nu, sa va spun cateva cuvinte: 
Manufaktura reprezinta o varietate larga de produse pe baza de extracte naturale. Compania isi are radacinile in Cehia si este inspirata de produsele traditionale facute de mestesugari in divesrse ateliere. Manufaktura doeste sa evoce ideea de timpuri de mult apuse, ne face sa ne gandim la casutele mici in care se faceau sapunuri dupa retete magice, pastrate generatie dupa generatie. Obiectivul pe care compania vrea sa il atinga este acela de a pastra traditiile si de a mentine viu interesul pentru produsele specifice Cehiei si Moraviei. 
Pe mine mereu m-au atras genul acesta de produse inspirate de natura si de leacurile simple si eficiente ascunse in camara ei cu minuni. Iata de ce am inceput sa devin interesata de Manufaktura. Puteti arunca o provire pe site-ul companiei AICI si puteti chiar comanda produse. Gamele sunt variate si sigur veti gasi ceva pe placul vostru :)


Acum vreau sa va arat noile produse ce vor intra in familia Manufaktura: 100% Sensitive Face Care.
 Este vorba despre o gama pentru ten sensbil bazata pe produse ce nu contin parabeni, alergeni, alcool sau uleiuri minerale. 
 Gama contine 3 produse:
1. Laptele demachiant


Este primul pas pentru a avea un ten sanatos. Curata bland, dar eficient machiajul si impuritatile. Contine ulei de migdale si panthenol.
Panthenolul repara tesuturile si are efect anti-inflamator iar uleiul de migdale este nutritiv si regenerant. 




2. Lotiunea tonica


Ea ajuta la micsorarea porilor, impiedica murdaria si impuritatile sa intre adanc in piele. La fel ca si laptele demachiant, contine ulei de migdale si panthenol. 


3. Peelingul delicat pentru ten


Cu ulei de migdale si pantenol, ajuta la inlaturarea delicata a celulelor moarte de la suprafata pielii, elimina excesul de sebum si murdaria. Este recomandata folosirea lui o data pe saptamana, evitand presiunea excesiva asupra pielii. Peelingul delicat se face cu ajutorul microelementelor de bambus pe care scrubul pe contine. Acestea respecta nevoile si structura pielii. Ca intreaga gama, contine ulei de migdale si pantenol. 

Ce spuneti? Ati incerca aceste produse? ATi mai incercat ceva de la Manufaktura?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m