Review Cosmetic Plant Laptele demachiant vitaminizant cu ulei de cătină şi măsline.

Buna fetelor!
Am lipsit o vreme si astazi am in sfarsit timp sa ma ocup putin de blog. Poate ati remarcat ca particip si eu la campania Trender si Cosmetic Plant. Am decis sa fac un singur review final al produselor pentru ca nu vreau sa va obosesc cu review-uri repetate la nesfarsit. Nu imi place sa vad acelasi subiect pe toate blogurile si nici nu caut sa va fac sa cumparati un anumit produs. Asadar, iata parerile mele dupa ce am folosit aproximativ 2 saptamani produsele Cosmetic Plant pe baza de catina.


Eu sunt un mare fan al produselor pe baza de extracte naturale. Deasemenea incurajez piata produselor romanesti pentru ca eu consider ca si noi putem avea produse de calitate. 


Cosmetic Plant a dezvoltat o gama pe baza de catina si ulei de masline si alaturi de alte trenderitze am fost invitata sa testez 3 produse. 


Voi incepe cu 

Laptele demachiant vitaminizant cu ulei de cătină şi măsline


Ce spune producatorul?

Laptele demachiant-vitaminizant îndepărtează de pe piele fardurile, praful şi impurităţile în mod delicat, dar eficient. Conţine ulei de cătină şi măsline alături de vitaminele A şi E. Purifică, împrospătează, hidratează şi protejează epiderma. Se aplică zilnic dimineaţă şi seara, cu ajutorul unei dischete demachiante, pe faţă, gât şi decolteu. Se şterge apoi pielea cu loţiunea tonică cu ulei de cătină şi măsline. Pentru o îngrijire eficientă se folosesc zilnic crema vitaminizantă de zi şi cea antirid de noapte din aceeaşi gamă.
Ce spun eu? 


Eu am norocul sa am o piele care se obisnuieste cu produsele noi. Nu e o problema daca schimb demachiantul sau crema de zi foarte des. Am fost curioasa sa incerc acest produs si iata ce am observat:
Puncte tari:
- are o textura placuta, nici prea lichida, nici prea groasa. Este cremos.
- mirosul este discret, nu deranjeaza
- curata bine tenul, nu e nevoie sa insist ca sa scap de farduri.
- e suficient de bland, eu il folosesc si pentru ochi
- nu se consuma repede
- are extracte naturale, chiar si culoarea e data de catina.

Puncte slabe:
- are in compozitie parafina, iar eu incer sa ma feresc de ea dar avand in vedere ca e un demachiant si nu o crema, contactul pe care il are cu tenul meu nu e la fel de mare.
- simt nevoia sa aplic si lotiune micelara dupa demachiere.
- contine parfum
- are parabeni


Ingrediente:

Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Stearic acid, Olea Europaea oil , Cetyl alcohol, Triethanolamine, Hippophae Rhamnoides oil, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Glyceryl stearate, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool, Parfum.

Pretul este relativ mic, in jur de 11 lei.
Il puteti achizitona de pe site-ul Cosmetic Plant.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m