Review Sigma F80

Hey girls!
Nu am mai avut timp sa scriu pe blog si am de facut atatea review-uri, si nu stiu cum sa mai imi impart timpul. Acum o sa va vorbesc putin despre pensula F80 de la Sigma pe care mi-am dorit-o foarte mult si pe care am castigat-o in sfarsit la un giveawawy.
Nu o sa fac o postare kilometrica deoarece s-au mai facut o multime de review-uri la aceasta pensula si nu vreau sa va plictisesc. Tin sa ii multumesc si lui Amberlyn pentru sansa oferita!
Am obtinut cu greu aceasta pensula deorece in orasul meu nu puteam sa o ridic de la posta vamala sia trebuit sa mearga o matusa a prietenului meu la Timisoara, adica la 60 de km de mine ca sa o ia de acolo de la posta. In  fine, important e ca o am in sfarsit si nu mai tanjesc dupa ea cand o vad la alte bloggeritze.
Iata cateva poze:




Am vrut neaparat sa invat si eu sa aplic fondul de ten cu pensula si difernta e uriasa! Imi place place place! Am incercat-o si cu Joviale de la Ivatherm si cu Colorstay de la Revlon. Cu ambele face o treaba excelenta! O mai folosesc si pentru aplicarea pudrei compacte.
Recomand din tot sufletul aceasta pensula!

Comentarii

Let's make a diva a spus…
as vrea sa o am si eu:(

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m