Produse care mi-au placut - Nuxe Aroma Perfection si Creme Nirvanesque

Astazi am mai mult timp sa postez si as vrea sa va vorbesc despre doua produse de la o firma draga mie de cand am descoperit-o cu ajutorul Mihaelei. Este vorba despre NUXE, o firma frantuzeasca ce se bazeaza pe extracte naturale atunci cand creeaza produse pentru ingrijire corporala si machiaj.
Am primit acum ceva timp cateva moste cu ajutorul Mihaelei si le-am testat foarte curioasa pe multe dintre ele. Cele anti-rid i le-am dat mamei iar restul le-am incercat eu. Pe langa lotiunile de corp care sunt divine mi-au placut mult urmatoarele creme de fata:
1. Creme Nirvanesque

Aceasta este o crema usoara, dedicata primelor riduri de expresie. Eu la cei proaspat impliniti 21 de ani ai mei nu pot sa spun ca ma confrund cu riduri adanci insa nesuferitele riduri de expresie din jurul gurii si de pe frunte. Am folosit mostrele pe o perioada de aproximativ 3 saptamani si mi-am facut o parere cat de cat. Problema mea cea mai mare e ca atunci cand folosesc fond de ten, mai ales daca nu imi dau cu crema inainte, ridurile din jurul gurii parca tipa sa fie observate!
Am folosit aceasta crema ca baza pentru Colorstay si pt Joviale si s-a comportat excelent. Caracteristicile principale ale cremei sunt:
- parfumul discret, a plante al produselor Nuxe. Miroase a natura. Dar nu e acel miros tipic, verde al produselor pe baza de plante si flori, ci unul dulceag si senzual.
- textura usoara, non grasa a cremei
- se absoarbe usor si nu lasa film gras pe piele
- pielea nu devine lucioasa dupa cateva ore
Pretul cremei este cam mare pentru mine - mai exact aprox. 118 lei/50 ml dar eu consider ca merita si este potrivita in special persoaneleor tinere intre 20 si 30 de ani.
2. Aroma Perfection


Aceasta este destinata tenului gras sau mixt, cu imperfectiuni si am folosit-o in special in saptamana cu SPM cand imi apar cele mai multe cosuri. Crema promite sa trateze imperfectiunile si sa micsoreze porii. Impresiile mele:
- nu lasa tenul gras, se absoarbe usor in piele
- are o consistenta potrivita, nu e dificil de intins ca alte creme pt ten mixt
- imi place parfumul, chiar daca e putin mai diferit si poate nu tuturor v-ar placea. E tot usor dulceag.
- constituie o buna baza de machiaj
- uniformizeaza culoarea tenului, adica atunci cand aveam pete rosii de la cosuri, crema ma ajuta ca in 2-3 zile sa dispara fara sa lase semne.
Pretul ei este in jur de 90 de lei.
Daca le-as cumpara? Da! Dar pretul e putin cam mare pt bugetul meu asa ca deocamdata am testat doar mostrele.
Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m