Cellulite - beware!

Buna fetelor!
Cum e vremea pe la voi?

La mine ploua iar si iar si incep sa fiu deprimata. Asta nu e vara! Uf! Daaar eu totusi sper ca vor veni si zile mai insorite si o sa pot sa revin la rochiile vaporoase care ma asteapta cuminti in dulap si viseaza sa fie sarutate de soare si imbratisate de vant.
Odata cu rochitele insa apare si principala mea grija - CELULITA. Eu nu am avut niciodata surplus de greutate dar iata ca nici pe mine nu m-a ocolit aceasta problema.
Principala cauza este sedentarismul pe care l-am primit in viata (greseala nr 1) de cand ma stiu pana acum cateva luni cand i-am spus ( nu foarte discret ) sa isi ia frumos catrafusele si sa plece. Nu pot sa spun ca am celulita intr-un grad avansat dar parca nu mi-ar strica mai mult tonus si pe coapse si fese se vede putin. La inceput m-am enervat foarte tare dar nu am facut nimic ca sa o inlatur (greseala nr 2). Traiam intr-un fel de resemnare, am facut un pact mut cu picioarele mele sa nu ma tradeze prin purtarea fustelor scurte sau a altor obiecte vestimentare menite sa evidentieze acest defect.
Revelatia

Eeeehhee...mugurii schimbarii au aparut timizi in martie cand am inceput sa merg si eu la sala de fitness. La incput a fost mai greu, eu nu sunt obisnuita cu efortul si nu rezist prea bine. Imi tot spuneam ca nu are rost, ca nu o sa pot niciodata sa arat cum imi doresc apoi a inceput sa imi placa sa fac exercitii, iubeam felul in care pielea devenea mai elastica, muschii mai netezi, mai fermi. Simteam ca imi lipseste ceva de fiecare data cand nu reuseam sa imi fac antrenamentul. A urmat apoi o perioada mai ocupata si nu am mai resusit sa imi fac abonament pana acum o luna de cand am reinceput fructoasa idila cu aparatele de fitness. Merg regulat acum si vara viitoare mi-am promis ca voi arata muuuult mai bine! Si stiti care e vestea cea buna? Rezultatele incep sa apara!!! Nesuferita coaja de portocala incepe sa alerge speriata spre alte zari!
Bineinteles ca numai sportul nu e suficient pentru a avea un corp frumos si sanatos. Incer sa mananc mai sanatos, sa mai renunt la dulciuri si fac cure cu vitamina E, C si colagen. Iar pielea o rasfat cu lotiuni anticelulita care mai de care mai imbietoare. Pielea mea zambeste fericita la asa rasfat si eu pot sa port din nou ce imi place!
Iata ce creme folosesc in  prezent:
Le voi face pe rand review la fiecare insa le mai las timp sa insire povesti cu picioarele mele si apoi va voi spune cum s-au inteles!
Voi ce folositi pentru a scapa de celulita si a va tonifia musculatura?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m