Review Iwostin Aspiria Spray Uscat

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Cum v-ati petrecut Duminica?

Astazi m-am gandit sa va vorbesc desprea spray-ul antiperspirant Aspiria de la Iwostin. Am asteptat sa termin tubul inainte sa ii fac un review.
Ambalaj

Acest spray are un ambalaj tare dragut, care ii da un aer diferit fata de antiperspirantele din supermarketuri. Imi place combinatia simpla de culori, mai ales ca are capac rosu :)
Se prezinta frumos in tubul de 150 de ml si incape in orice bagaj de vacanta.

Efecte

Mi-a placut foarte mult faptul ca la contactul cu pielea acest antiperspirant se transforma intr-o pudra delicata si uscata. Nu imi place sa imi simt axilele reci sau umede cand aplic deodorant. Chiar imi da o senzatie proaspata.
Tine departe mirosul transpiratiei in mod eficient. De exemplu il folosesc dimineata, si cand vin de la serviciu, dupa 10-11 ore, ma simt destul de confortabil.
Imi place foarte mult mirosul sau. E asa...pudrat, ma face sa ma gabdesc la asternuturi proaspete de bumbac, la alb imaculat. Imi place ca se pastreaza pe piele in mod delicat dar nu interfereaza cu parfumul pe care il folosesc.


Ingrediente

Sarea de aluminiu - limitează eliminarea transpiraţiei.
Dry Flo® PC - derivat din amidon de porumb. Are actiune similara cu cea a talcului, absorbind excesul de umiditate din zona axilara.
Hydagen® C.A.T.- incetineste descompunerea bacteriană a lipoproteinelor, prezente în compoziţia transpiraţiei apocrine, cauza mirosurilor neplăcute

Eh, aici am o mica obiectie. Dupa controversele legate de sarurile de aluminiu as fi preferat ca acest deodorant sa nu le contina. E un dezavantaj intradevar dar daca nu va deranjeaza acest lucru, il recomand cu placere!
Nota: 9/10 - nu i-am acordat nota maxima din pricina aluminiului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m