Review Label.m Curl Spray

Buna fetelor!

Am lipsit o vreme de pe blog pentruca am foarte putin liber dar astazi am forte proaspete :)
Vreau sa va vorbesc azi despre Spray-ul pt definirea buclelor de la Label.m pe care l-am primit acum ceva vreme si l-am folosit destul de des astel incat mi-am format o parere despre el. Eu am parul ondulat natural si imi place sa folosesc produse care sa imi defineasca buclele si sa le faca mai rezistente.

Ce spune producatorul?
Un spray incredibil de hidratant, rezistent la umiditate, cu nucă de cocos, disciplineaza buclele sau onduleurile, menţinându-le forma. In general, se aplica pe parul umed, insa poate fi folosit si pe par uscat pentru revigorarea buclelor. Complexul inovator Enviroshield, propriu pentru Label.m, protejează împotriva coafării cu căldură şi a razelor UV, adăugând în acelaşi timp strălucire.
Ce spun eu?
Am folosit acest spray aproape la fiecare spalare, pe parul umed, apoi imi aranjam putin buclele, ma uscam si eram gata!
Imi place mult mirosul acestui produs, e pe gustul meu! L-am testat si pe par umed, si pe par uscat si iata ce am constatat:
1. Pe parul umed
- are un miros mai placut
- nu incarca deloc parul
- buclele sunt mai usor de aranjat
- se aplica uniform
- confera elasticitate parului
2. Pe parul uscat
- isi schimba putin mirosul
- e mai greu de repartizat uniform
- defineste buclele, dar incarca putin parul daca pun mai mult
Concluzia?
Imi place acest produs, dar prefer sa il folosesc pe parul umed. Imi ajuta parul sa se onduleze mai frumos, buclele sunt definite de la radacina. Daca nu folosesc un produs pt bucle, parul meu tinde sa se mai lase si in partea de sus se face mai drept.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m