Review Label.m Protein Spray

Buna fetelor!
Stiti deja ca adooor produsele pentru par si visul meu e sa il am luuung odata si odata. Azi vreau sa va arat un alt produs care imi place mult si pe care il folosesc pentru un plus de hidratare. Este vorba despre Sprayul cu proteine de la Label.m.
Ce spune eticheta?
Potrivit pentru toate tipurile de par. Actioneaza ca un hidratant , spray protector impotriva caldurii si a razelor UV. Netezeste porozitatea parului si ajuta la prevenirea decolorarii.
Ce spun eu?
Este primul produs label.m pe care il incerc si mi-a lasat o impresie foarte placuta!
Produsul este un amestec hidratant de iasomie, mazare dulce, vanilie, proteine din grau si soia si are un miros atat de placut! Il folosesc aproape dupa fiecare spalare, pe parul umed si masez cu degetele apoi imi usuc parul . Imi place ca nu incarca deloc parul, nu se simte lipicios si parul are intradevar mai multa stralucire! L-am folosit si pe par uscat si tot nu mi-a incarcat parul insa mi se pare ca se distribuie mai uniform pe parul umed si aspectul final e mai frumos. Parul meu se ingrasa greu daca nu e intins si pot folosi produse leave-in fara probleme dar cred ca acest produs este potrivit si celor cu parul mai gras.
Pretul cred ca este in jur de 50 de lei.
Concluzia: Il recomand!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m