Despre rautatea gratuita

Buna fetelor!

Azi vreau sa vorbesc cu voi despre un fenomen care vad ca ia amploare in special pe blogurile de frumusete. Azi am deschis calculatorul si am citit ca de obicei blogurile mele preferate si am vazut o explozie - ca altfel nu pot sa ii zic mai bine - de comentarii care de care mai rautacioase si jignitoare. Am gasit de nenumarate ori astfel de rautati gratuite pe blogul Antoniei, pe al Iguanitzei, pe al Modnizei, etc.


Ce se intampla cu voi, oameni buni?!?

Nu inteleg de ce e asa placut sa jignesti o persoana pe care nu o cunosti si care nu ti-a facut niciun rau. E o tara libera fetelor si daca nu va place o anumita persoana nu o mai urmariti! Nu va obliga nimeni sa va uitati pe blogul lui x sau y. Nu mai vreau sa vad asemenea lucruri. M-am saturat sa vad critici spuse intr-un mod vulgar! Nu este normal sa ne luam de o persoana pentru felul in care isi tine parul, pentru kg pe care le are, pentru aspectul fizic sau mai stiu eu ce. Inainte sa judecati ar trebui sa va analizati mai bine propria persoana si sa va ganditi daca intradevar sunteti superioare altora.
Am mai vazut pe facebook un articol despre Special K si in comentariile aferente articolului era o adevarata disputa intre cele care o sustin pe Koko si cele care o plac pe Antonia. Iar eu nu inteleg de ce trebuie sa fie doua tabere?!? Eu le citesc pe amandoua si am invatat lucruri bune de pe ambele bloguri. Invatati sa luati ce e bun si folositor pentru voi de pe fiecare blog pe care il cititi si daca credeti ca detinatoarea blogului nu are nimic sa va invete, treceti mai departe! Nu va obliga nimeni sa cititi! De unde atata rautate fetelor?!? Si ce nu inteleg deloc este de ce criticati aspecte din viata personala a bloggeritzelor? Cu ce drept? Nu am judecat niciodata pe nimeni pentru ca nu stiu ce se ascunde in fata aparentelor. Nici mie nu imi place sa fiu judecata si credeti-ma am fost, pe toate planurile si de catre oameni josnici. Ganditi-va de doua ori inainte sa aruncati cu vorbe pline de ura in stanga si in dreapta!

Opriti-va!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m