Colectia mea de parfumuri

Buna fetelor!

Astazi m-am gandit sa va arat colectia mea de parfumuri. Nu sunt multe, dar majoritatea imi sunt dragi si sper sa va placa si voua!
Nu o sa le pun in ordinea preferintelor pentru ca mi-e greu sa stabilsesc un clasament.

1. Fragonard - Fleur de vanille 
Acest parfum l-am primit din partea Iguanitzei  
si a fost o surpriza minunata. Stiu ca atunci cand mi-a spus ca mi-l ofera mie pentru ca ea nu il mai foloseste am topait prin camera de bucurie :)) Eu pur si simplu ador vanilia si majoritatea parfumurilor mele o au in compozitie. Asa ca draga Iguanitza, multumesc inca odata! M-ai facut fericita!
Parfumul are in compozitia sa note de vanilie si ciocolata. Un deliciu!
2. Puma - Urban Motion for her
Imi place taaaare mult acest parfum. Il gasesc putin asemanator cu Nina de la Nina Ricci si este parfumul verii pentru mine. Am cele mai frumoase amintiri legate de el. Notele sale cuprind arome dulci de fructe precum ananas, zmeura, para iar baza parfumului cuprinde ambra, mosc si bineinteles vanilie :)
3. Lancome - Poeme
Acest parfum l-am primit de la o prietena de ziua mea. E un parfum pe care il purtam ziua. Nu e foarte puternic si mi se pare un parfum romantic! Notele sale sunt: piersica, pruna, un buchet floral ce cuprinde frezii, floare de portocal, iasomie, trandafir si ylang-ylang iar baza calda a parfumului este alcatuita din note de piele si vanilie :)
4. Oriflame - Precious
Mi-a placut mult cand mi l-am cumparat dar m-am cam plictisit de el. Nu are nici vanilie :)) Cred ca il voi pune la blogsale. Notele sale sunt mandarina, para, iasomie, lacramioare, mirth si ambra.
5. Avon - Bond Girl 007
Este unul din parfumurile care le port cel mai des. Imi place mult! O sa il mai cumpar. Notele predominante: piersica, floare de portocal, frezie, ambra, vanilie si mosc
6. Oriflame Amber Elixir
Mi-a placut la prima vedere dar acum il simt prea dulce. Iarna totusi e potrivit si foarte persistent! Notele sale: struguri, mandarina, migdala, ambra si mosc
7. So Elixir - Yves Rocher
Cred ca toate il cunoasteti si de pe alte bloguri. Imi place tare mult si persista foarte bine!
8. Avon - Ice Sheer Refreshing
Este cel mai recent parfum al meu si mi se p[are foarte potrivit pentru vara! E atat de proaspat dar fara sa fie genul acela sport-fresh care nu imi place deloc. Persista destul de mult pe pielea mea chiar daca este apa de toaleta. Notele sale: pepene, serbet de pere si vanilie!
Cam atat deocamdata! Voi ce parfumuri preferati ? Ce arome va incanta simturile ?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m