Despre Trender si FA sau cum poti deveni din femeia obisnuita - femeia FAntastica!

Buna fetelor!
Ce mai faceti?

Astazi vreau sa va povestesc putin despre noile produse Fa Nutriskin cu 7 elemente nutritive.




V-am spus acum ceva timp ca particip la campania Trender de testare a noilor produse Fa. Ei bine am fost acceptata si ieri la prima ora curierul TNT mi-a dat desteptarea cu vestea bomba ca am un colet. Ce sa fie, ce sa fie? Nu am asteptam ca produsele Fa sa ajunga asa repede. Am fost gata in 3 minute si dupa ceva timp am fost fericita posesoare a produselor. Am desfacut nerabdatoare pachetul si am inspectat produsele cu ochi de soacra :)) Eu mi-am ales Lotiunea cu cofeina si ceai verde pentru fermitate si deodorantul spray care promite 48 de ore de protectie.

Mi-a placut muuuuult mirosul lotiunii de corp - este foarte fresh si primavaratic! Stiti cu ce seamana? Cu lotiunea micelara Ivatherm! Iubeam deja parfumul asta datorita lotiunii micelare si mi se pare ca nici nu se putea un miros mai potrivit. Imi place ca are o consistenta foarte usoara si intra bine in piele. Mi-am dat cu ea inainte de culcare si m-am trezit cu o piele fiiina si hidratata. Sper ca pana la vara sa ma ajute sa am o piele ferma si elastica :D

Deodorantul l-am testat ieri la scurt timp dupa ce l-am primit si mi-a placut ca nu ramane pielea rece si umeda dupa aplicare. Nu am avut probleme cu transpiratia toata ziua si mi-am simtit pielea suficient de uscata. Ce nu mi-a placut, sau mai bine zis as fi vrut sa fie altfel a fost mirosul. Cred ca am ramas cu sechele de cand am folosit Garnier Mineral varianta cu mov. Bleah...are un miros tare ciudat. As fi vrut ca deodorantul Fa sa miroase ca si lotiunea de corp dar e ok si asa.
Cam asta ar fi prima impresie! Voi folosi zilnic aceste 2 produse si voi reveni cu detalii asupra ingredientelor.

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m