Ce cred eu despre produsele Complexului Apicol Veceslav-Harnaj

Stiu, stiu! E un titlu lung!
Ce mai faceti fetelor?
Eu azi am avut putin timp liber si m-am gandit sa fac un prim review produselor apicole primite de la CAVH.
Mie imi plac foarte mult produsele naturiste si chiar am avut rezultate de pe urma lor. In natura gasim tot ce avem nevoie pentru sanatate. Folosesc cu mare drag ceaiuri, tincturi, uleiuri si unturi naturale si mi se par adevarate minuni pentru trup si suflet.

M-am bucurat foarte mult cand am primit urmatoarele produse apicole:
- Laptisor de matca omogenizat in miere
- Laptisor de matca liofilizat
- Crema pesntru ten mixt Apidermaliv
 Am primit aceste produse acum vreo doua saptamani cred si am asteptat atat sa le fac review pentru a putea observa cum se comporta.
Am inceput cu Laptisorul omogenizat in miere 
Este un produs minunat! Laptisorul de matca are numeroase beneficii pentru sanatate si consumat cum trebuie este extraordinar.
Am terminat borcanelul si am observat o imbunatatire a conditiei fizice si a psihicului. Eu sunt depresiva si nervoasa de obicei si acum sunt mult mai relaxata si ma comport altfel. Mi-a facut tare bine!
Crema hidratanta Apidermaliv
Aceasta crema are o consistenta foarte onctuasa si l-a inceput m-am gandit ca va fi prea grasa pentru tenul meu mixt. Am incercat-o totusi si folosita in cantitati mici hidrateaza foarte bine tenul si trateaza iritatiile si urmele de la cosuri. Atunci cand am aplicat-o a lasat un film gras la suprafata pielii dar in 10 minute dispare.
ce am mai observat la aceasta crema este faptul ca atenueaza ridurile! Eu am in jurul gurii enervantele riduri de expresie care ies in evidenta atunci cand tenul meu e mai uscat sau imi dau cu fond de ten dar Apidermaliv a facut treaba tare buna in privinta lor!
Imi place crema aceasta si pentru pretul ei este foarte bun! O recomand!
Lapitsorul de matca liofilizat
Inca nu am incercat acest produs deoarece ar fi prea mult laptisor de matca in organismul meu in acelasi timp si nu este bine. Voi face un review dupa ce voi folosi fiolele.

Ce nu mi-a placut la aceste produse?
Vreau sa spun ca pentru mine, si cred ca si pentru multe dintre voi, ambalajul si denumirile produselor conteaza mult. Sunt de acord ca ambalajul frumos nu garanteaza calitatea unui produs DAR cred ca la ambalajul acestor produse mai trebuie lucrat. 
De exemplu la crema Apidermaliv trebuia o eticheta mai eleganta, care sa aiba un impact mai mare pentru client. Nu ar strica sa fie un ambalaj din sticla, cu o emblema frumoasa si o cutiuta de carton draguta. Cred ca ar trebui sa renunte la aspectul aceste de tip "produs preparat in farmacie". 
Deasemenea si numele firmei cat si al produselor ar putea fi modificate. Trebuie ceva mai usor de retinut, ceva care sa capteze atentia si sa starneasca curiozitatea. 
Aceasta e parerea mea despre produse si, trecand peste problema ambalajului, vi le recomand cu drag!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m