Despre Fa Nutriskin


Tin sa precizez inca de la inceput ca nu vreau sa mai vad campanii agresive, nu vreau sa vad toate blogurile impanzite de acelasi subiect cum s-a intamplat in trecut, nu vreau sa se creada ca imi place un produs doar pentru ca l-am primit gratis. Voi posta la intervale de timp destul de mari despre campania Fa deoarece mi se pare normal sa emit o parere dupa cel putin o saptamana de utilizat un anumit produs. Nu cred ca are rost sa va obosesc cu repetarea la nesfarsit a aceluiasi review. Pe scurt, voi face un nou review atunci cand mi se cere de catre voi sau atunci cand voi descoperi ceva in plus la aceste produse. Am 5 zile de cand folosesc deodorantul si lotiunea Fa Nutriskin si cred ca prima parere e formata. Sa va vorbesc putin despre produse:
1. Deodorantul Fa Nutriskin - stiti ca la inceput nu mi-a placut foarte tare mirosul pentru ca eu il gasesc putin prea dulce pentru un deodorant, as fi vrut ceva mai asemanator cu al lotiunii. L-am folosit zilnic timp de 5 zile si pot spune ca m-am mai obisnuit cu mirosul lui si spre deosebire de Garnier Mineral nu e intepator si persistent, nu imi acopera parfumul. Ce imi place la acest produs? Hmmm...Imi place ca fata de alte deodorante nu am senzatia aceea de rece cand il aplic, e oarecum pudrat.
Eu transpir destul de mult, am mai avut deodorante care nu faceau fata unei sedinte la sala de fitness de exemplu, dar de Fa sunt multumita. As fi vrut sa nu contina aluminiu totusi desi ce am incercat eu fara aluminiu nu prea isi facea treaba. Cred ca o sa il mai cumpar si pe viitor dar as vrea sa il gasesc cu alt miros.
2. Lotiunea de corp cu ceai verde si cofeina - am scris ca mi-a placut mult mirosul si consistenta ei. O folosesc zilnic si voi reveni cu pareri peste ceva timp ca sa pot spune daca are efect de fermitate sau e doar hidratanta.
Cam atat deocamdata. Pentru intrebari sau cereri, contactati-ma!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m