Despre suplimentele nutritive

Hey girls!
In sfarsit si-a revenit blogger.com si pot posta din nou! Am in minte de vreo cateva zile subiectele astea si am fost ocupata si cu sesiunea si nu mi-am gasit timp suficient sa fiu activa online. Vroiam sa va vorbesc despre suplimentele nutritive.
Eu am lucrat timp de un an la o sala de fitness ca receptionera. Acolo aveam o multime de suplimente de tot felul, bune si rele, naturale sau mai putin naturale. In acel an am invatat foarte multe despre ce are nevoie organismul uman si chiar am aplicat ceea ce am invatat iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Am folosit produse de la firme precum Biotech, California Fitness, etc.
Faceam urmatoarele cure:
1. Zinc + Complex de vitamine B pentru cresterea si regenerarea parului -10-15 zile

2.Vitamina E + Vitamina C si ocazional mai luam ceva cu acid hialuronic si colagen pentru piele - 20 de zile

3. Minerale + Calciu pentru sistemul osos si pentru rezistenta - ocazional fac o cura de o luna, de preferat primavara

Preferam sa imi cumpar suplimente de la sala de fitness pentru ca erau in concentratii mai mari si aveau formule mai bune. Acum fac cura cu Vitamina E de aproximativ 10 zile si chiar se vad rezultatele. Tenul meu arata mult mau bine, este mai curat, fara cosuri iar pielea in general este mai hidratata, mai elastica si ferma. Sunt foarte multumita de rezultate si va recomand sa folositi suplimente pentru ca nu ne putem lua din mancare tot ce avem nevoie.
Pe langa aceste pastilote minune beau zilnic ceaiuri, in special verde sau rosu in diverse combinatii. Ma simt mai bine, am mai multa energie si pofta de viata!
Daca aveti intrebari despre suplimente, scrieti-mi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m