Ruby Woo by MAC - rosul perfect!

Bună seara, dragile mele cititoare!

  Aşa cum am promis pe pagina de facebook a blogului, vă povestesc azi despre un ruj roşu ca focul, ideal pentru orice tip de subton al pielii, vedeta MAC din colecţia Retro Matte - Ruby Woo!

   Rujul face parte din colecţia permanentă şi îl găsiţi în orice magazin MAC la preţul de aproximativ 92 de lei.



   Cred că orice femeie a avut, are, sau şi-a dorit să încerce un ruj roşu care să îi evidenţieze frumos buzele şi să transmită încredere, pasiune şi cochetărie. Nu este întotdeauna un lucru uşor să găseşti nuanţa perfectă, printre atâtea subtonuri şi nuanţe, însă cei de la MAC excelează fără doar şi poate în ceea ce priveşte paleta de culori a rujurilor pe care le au disponibile. Ruby Woo este acea nuanţă de roşu cu subton albastru care complimentează orice ten! Culoarea este vibrantă, luminoasă, iar dintîi arată că nişte perle atunci când îl port (chiar şi cu aparat dentar :P )!

   Textura rujului este ceva mai dificilă, dacă nu sunteţi obişnuite cu rujurile ultra-mate, însă dacă pregătiţi buzele corespunzător înainte, astfel încât să fie exfoliate şi hidratate, nu o să aveţi probleme.



Personal, recomand şi folosirea unui primer pentru buze, pentru a obţine cel mai bun rezultat, însă nu e un pas obligatoriu. Ce este imperios necesar e creionul contur pentru buze. La rujul roşu nu se pretează un contur imperfect şi stângaci. De asemenea, o pensula pentru buze v-ar face munca mult mai uşoară!

  Pigmentatia e excelentă, rujul este perfect opac, fără însă a fura din volumul buzelor, are o luminozitate deosebită.

  Longevitatea e minunată, cu şi fără primer, atât timp cât nu mâncaţi ceva uleios, în rest se păstrează excelent!

  Vă arăt şi o poză unde am purtat acest ruj, evidenţiat de un machiaj aproape inexistent pe restul feţei.



Ce spuneţi? L-aţi încercat?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m