Cizmele Dasha imi fac iarna mai frumoasa!

Bună fetelor!

  Ce mai faceţi? Eu am ieşit de dimineaţă la o scurtă plimbare în drum spre locul unde îmi place să îmi beau ceaiul şi am profitat de ocazie că să port cizmele mele preferate, achiziţionate de la DASHA.
  Până nu de mult, nu obişnuiam să comand haine sau încălţăminte pe internet deoarece îmi era teamă că nu mi se vor potrivi mărimile, sau croiul în cazul hainelor. Totuşi, locuind într-un oraş mic, îmi este destul de greu să găsesc ce am nevoie aici, aşa că a trebuit să îmi iau inima în dinţi şi să încerc marea cu degetul, mai exact să comand online şi altceva în afară de cărţi, cosmetice sau parfumuri.

  Prin luna noiembrie a anului trecut am început să caut perechea de cizme ideală pentru mine: din piele naturală, model clasic, simplu şi preţ bun. Am tot căutat în divesre magazine online, dar nu mi-a atras atenţia vreun model în mod special. Întâmplarea a făcut să primesc un newsletter de la DASHA în care anunţau nişte reduceri pe site. Am intrat, am frunzărit site-ul şi .... le-am găsit!
 
Cizmele Damir



  Modelul este unul simplu, atemporal şi de aceea mi-au atras atenţia imediat. Cizmele sunt confectinate din piele naturală box şi au interiorul de asemenea din piele. Tocul are 3 cm, astfel încât sunt deosebit de comode!

Cizmele vin strâns pe picior şi nu au bareta elastică la spate, aşadar vă recomand să va măsuraţi circumferinţa pulpei înainte de a le comandă. Eu pur şi simplu am uitat să fac asta, însă am fost norocoasă şi mi s-au potrivit perfect!



  De când le-am cumpărat, le întreţin simplu, ştergându-le cu o cârpă moale din bumbac, uscată. Vreau să îmi cumpăr şi nişte produse speciale pentru piele box în curând. Starea cizmelor este impecabilă, chiar dacă le port de câteva ori pe săptămâna.




  Eu am achiziţionat cizmele la preţul de 350 de lei, cu transport gratuit, iar acum văd că sunt reduse şi mai mult, preţul lor fiind de 299,89  de lei. Le găsiţi chiar AICI

  Am completat ţinută cu jacheta Zara şi jeanşii Lee Cooper. 

  De la DASHA mai am pe lista de dorinţe o mulţime de produse, însă cel mai tare îmi doresc ghetele acestea ce mă duc cu gândul la patinajul artistic:

Sursa

Voua ce va place de la DASHA? Astept cu drag comentariile voastre! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m