Colecţia mea de parfumuri Guerlain

Bună seară, dragi cititoare! 

  Ce mai faceţi? 


  Eu am avut o zi plină azi, iar acum mă relaxez aici, pe blog, scriind despre colecţia mea de parfumuri Guerlain, pe care, aşa cum v-am promis, v-o arăt astăzi. 


 Totul a inceput pe cand aveam in jur de 18 ani. Inca imi cautam drumul prin lumea parfumurilor si a cosmeticelor, pielea inca imi era cruda, nu era obisnuita sa fie alinatata cu parfumuri pretioase si de neuitat. Preocupata fiind de tot ce tine de frumos, am citit intr-o zi pe un blog despre doua parfumuri Guerlain: Shalimar si Samsara. Am cautat si mai multe informatii, dar toata lumea spunea ca aceste doua parfumuri nu sunt pentru copila ca mine, ci pentru femeile mature, care deja stiu ce vor si care si-au facut deja ordine in viata. Nu m-am descurajat, ba chiar am devenit mai curioasa cu privire la cele doua potiuni fermecate si intr-o zi, am rapit 15 minute din orele petrecute la serviciu si am fugit dupa colt, la parfumerie unde o doamna cu un zambet cald a binevoit sa imi arate cele doua parfumuri. 


  Le-am privit intai sticlele, cu o curiozitate timida, iar apoi le-am luat pe fiecare in mana. Sticla rece, contururile line si licoarea limpede si magica din ele m-au vrajit. Cred ca acela a fost momentul cand am inceput sa ma simt femeie si mi-am dorit, mi-am promis, am sperat cu tot sufletul meu ca Shalimar si Samsara sa isi gaseasca locul candva pe masuta mea de toaleta, sa imi bucure zilele si sa imi limpezeasca gandurile in noptile prea lungi. Anii au trecut, iar pasiunea mea pentru Guerlain nu s-a stins, ci a devenit mai puternica mistuindu-ma pe dinauntru cu dulcele foc al lucrurilor pe care le iubesti. Pe masuta mea de toaleta stau cuminti, la loc de cinste atat Shalimar si Samsara, cat si alte creatii ale casei. Fiecare dintre ele au captat bucurii si tristeti de-ale mele si le-au absorbit cu totul in mirosul lor astfel incat fiecare pulverizare este un perpetuum mobile al amintirilor. Dupa parfumuri, am simtit nevoia sa explorez lumea cosmeticelor Guerlain. Paleta de culori e atat de atent selectionata incat mereu gasesc un produs cu acel ceva special ce ma face sa radiez, fie ca este vorba de un ruj de culoarea buzelor sarutate, sau de pudra Meteorites. Guerlain e emotie in forma pura pentru ca stie sa imi daruiasca exact ce am nevoie pentru a ma bucura de feminitatea mea, in fiecare zi!

  De asemenea, iubesc parfumurile care au o poveste în spate, în care parfumierul a pus printre atâtea uleiuri esenţiale şi ingrediente preţioase şi o bucăţică de suflet. 
  
 Să nu mai lungesc totuşi vorba, va invit să descoperiţi colecţia mea adunată în câţiva ani

Guerlain Insolence EDP

Guerlain Cruel Gardenia

Guerlain Shalimar EDT

Guerlain Mitsouko EDT

Guerlain L'Heure Bleue EDP

La Petite Robe Noire EDP si La Petite Robe Noire Couture

Guerlain Anisia Bella

Guerlain Chamade

Guerlain L'Instant Magic

Guerlain Insolence EDT

Guerlain L'Instant

Guerlain Flora Rosa

  Asta este Guerlain pentru mine - semntimente, poveşti şi visuri. Îmi amintesc prima mea întâlnire cu această casă. Era prin vara anului 2008 şi citisem pe blogul Adelei Şirghie despre două parfumuri Guerlain: Shalimar şi Samsara. Din acel moment, parcă m-au obsedat. Am simţit că trebuie să le încerc, iar într-o zi, într-o pauză la servciu, am fugit până la parfumeria cochetă de după colţ şi am rugat-o pe doamna de acolo să îmi pulverizeze parfumurile pe două blottere. Am plecat plutind de bucurie din parfumerie şi am pus cele două blottere în buzunarul blugilor. Le-am adulmecat pe rând toată ziua, şi mai apoi când am ajuns acasă, până am adormit. Eram că vrăjită. Ştiam că din acel moment, acele parfumuri vor fi ale mele. Eu şi Guerlain ne vom întâlni mereu. 

  Care este parfumul vostru preferat? Ce casă de parfumuri preferată aveţi?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m