Noutati: Guerlain Spring Glow 2016

Bună, dragi cititoare! 

  Ce mai faceţi? Aţi intrat cu bine în noul an? Eu am păşit în 2016 cu un bagaj uriaş de visuri frumos împachetate şi sper să nu fiu dezamăgită, iar petru că noile începuturi mă duc cu gândul la Primăvară, vreau să va arăt azi nouă colecţie Guerlain Spring Glow pe care o veţi putea admira în magazine imediat după 1 Februarie 2016.


  Așa cum ne-a obișnuit, Olivier Echaudemaison, directorul de creație Guerlain, epatează și de data aceasta, mizând pe bucuria ce o emană culorile și alchimia luminilor, toate acestea, pentru a celebra femeia care are puterea de a se reinventa în fiecare zi reușind să surprindă iar și iar.



  Veselă, seducătoare, plină de culoare...Citiți povestea celebrării primăverii din acest an.

  Un loc în care totul începe să prindă viață, unde pământul este încă ascuns de albul strălucitor al fulgilor, iar zorii de zi roșesc de fericire...

  Acolo începe povestea. Singură, EA îndeplinește un ritual care aparține doar ei.
O explozie de lumină roz pentru un efect de prospețime, o sclipire de perle și o atingere subtilă de KISSKISS pentru un zâmbet ce fură priviri.

Meteorites Primer

Acest mix de perle magiciene relevă lumina invizibilă pentru a scălda pielea în strălucirea cea mai pură.
Verde pentru estomparea zonelor de roșeată
Auriu pentru uniformizare și plus de luminozitate
Roz pentru improspătare



Secretul Guerlain: aplică un strop de Meteorites Primer înainte de ritualul zilnic de înfrumusețare pentru o rezistență a machiajului pe tot parcursul zilei. 

Secretul formulei: micro-sfere de polimeri care încapsulează pudră de diamant, având rolul de a reflecta lumina naturală și estompa micile imperfecțiuni ale tenului.

Rose aux Joues

Pentru a te bucura într-adevăr de primăvară și zilele însorite ale acesteia, folosește “smile” , noul blush duo într-un ambalaj de colecție. 

Secretul Guerlain: pentru pomeți trandafirii folosește ambele nuanțe, iar in plus poti aplica jumătatea de roz pal pe pleoapa superioară a ochiului.


La final, armonizează pomeții cu buzele folosind noile nuanțe de ruj KISSKISS (371 Darling Baby) și (372 All about pink).

Le Crayon Yeux

-rezistent pe tot parcursul zilei
-rezistent la apă
-5 nuanțe noi: negru, maro, albastru, khaki, mov

   Textura cremoasă pentru o aplicare usoară și precisă, ambalaj nou ornat la capatul opus cu aplicator special pentru efectul de estompare.

Ecrin 1 Couleur

Ambalaj de colecție pentru a celebra noul sezon de primăvară. “Enjoy” te încânta cu o singură nuanța pentru a ilumina pleoapa, iar textura mătăsoasă aderă perfect pe piele având un finish ușor satinat.


   Ce v-a atras atenţia cel mai mult? Recunosc, mie mi-e greu să aleg! Totuşi, rujurile sunt cele mai apetisante, în opinia mea! Sunt dependentă de gama KissKiss!!! 

Va îmbrăţişez!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m