Transpiratia excesiva iti da batai de cap? Eu i-am venit de hac!

Buna seara!

Ce mai faceti voi?

   Dupa ce am discutat zilele trecute despre parfumuri cu aroma de poveste, iata ca e timpul sa va povestesc despre un produs menit sa ne scape de o problema atotprezenta pentru tot mai multe persoane: transpiratia excesiva. Sunt sigura ca v-ati confruntat si voi cu situatii in care din cauza emotiilor sau poate a caldurii in exces, transpiratia abundenta v-a facut sa va simtiti inconfortabil. Daca da, va invit sa cititi mai jos recenzia pentru PERSPIREX, un produs care promite sa ne scape de aceasta problema incomoda.

Ce spun ei? 


Perspirex Roll-on este un antiperspirant din categoria premium ce nu conţine coloranţi, conservanţi artificiali, parabeni sau parfum, fiind dovedit clinic că asigură cea mai bună protecţie împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut.
O singură aplicare, de Perspirex seara, oferă protecţie de 3 până la 5 zile, iar un singur flacon vă este suficient pentru 4-6 luni. Perspirex roll-on este confortabil, comod de utilizat si econom.
Ce spun eu?  

   Mentionez ca nu ma confrunt cu transpiratie abundenta in fiecare zi, insa daca trec printr-o situatie ceva mai dificila, spre exemplu la dentist :) sau la un examen solicitant, deja incep sa ma ingrijorez daca rochia sau camasa arata la fel de impecabil, sau petele inestetice de transpiratie au aparut ca sa imi strice imaginea. De asemenea, la o petrecere unde planuiesc sa dansez toata noaptea, Perspirex e mai mult decat necesar.


Caracteristicile produsului:

+ consistenta foarte lichida, aproape ca apa
+ nu ramane lipicios, intra rapid in piele
+ dupa uscare, e inodor si e un mare plus faptul ca nu interactineaza cu mirosul parfumurilor pe care le folosesc
+ mentine pielea uscata in jur de 48 de ore
+ la o aplicare se foloseste o cantitate mica
- pana produsul se usuca pe piele, miroase puternic a alcool. Apoi e intr-adevar, inodor.
- contine aluminiu
- pretul e cam mare pentru 25ml

Cum se foloseste? 


  • Aplicati Perspirex pe timp de noapte chiar inainte de a merge la culcare.
  • Se aplica pe pielea complet uscata si neiritata.
  • Clatiti dimineata, dar nu reaplicati produsul.

  Am folosit Perspirex cam o data, de doua ori pe luna. Nu am vrut sa abuzez de produs pentru ca nu cred ca e sanatos ca la nivelul pielii sa existe mereu o pelicula care blocheaza glandele sudoripare. Un corp sanatos trebuie sa produca si sa elimine transpiratia, ori Perspirex e menit sa reactioneze cu apa din glandele sudoripare formand un dop ce blocheaza aceste glande, deci stopeaza transpiratia.  In ceea ce priveste eficienta produsului, pot spune ca Perspirex a functionat perfect. Pielea mea s-a mentinut uscata si fara niciun miros neplacut timp de 48 de ore. Dupa acest interval, era nevoie sa folosesc un deodorant pentru a prelungi efectul Perspirex.

   Mama, si verisoara mea au incercat si ele Perspirex si au fost multmumite, mai ales ca ambele au job-uri foarte solicitante, iar mama, din cauza unor probleme de sanatate, trece prin stari mai dificile si e mai emotiva decat normal.

Voi ati folosit Perspirex? Ati fi curioase sa il incercati?

Astept cu interes cometariile voastre!

Va pup!

Comentarii

CuLore a spus…
L-am avut si eu si l am daruit mamei. DIn pacate nu a fost pe gustul ei, miroase prea muternic a alcool..
Adelina Tomescu a spus…
Da, e adevarat ca pana sa se usuce si sa intre in piele mirosul e destul de intepator. Bine ca dispare repede :)

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m