Postare parfumata: L'Instant de la Guerlain

Buna seara, dragi cititoare! 

Ce mai faceti voi?

    Eu ma lupt cu o raceala in faza incipienta si privesc trista pe geam la spectacolul trist al ploii. Tare mult imi lipseste o raza de soare! Totodata, cand e vreme ceva mai rece, am o pofta grozava sa port parfumuri mai dense, cu arome bogate care sa ma invaluie intr-un norisor protector. Un astfel de parfum e si L'Instant de la Guerlain despre care o sa va povestesc azi cu drag. 


   Cu fiecare parfum ce apartine casei Guerlain pe care il incerc devin tot mai uimita: cum e posibil sa mi se potriveasca atat de bine aromele create de bagheta magica a parfumierilor Guerlain? Ei bine, nu am o explicatie, stiu doar ca acestea mi se potrivesc ca o manusa, ma completeaza si imi aduc bucurie in suflet. 
   
   L'Instant e un parfum cu o alura eleganta, poate sa fie numit cu usurinta un clasic. Este acel parfum care prin melanjul de note floral-orientale aduce acea stare de confort si liniste. Numele ii este foarte bine ales, caci L'Instant e pafumul unui clipe, al unui moment tandru, impartasit cu persoana iubita, sau poate al momentului in care revezi cu ochii mintii amintiri dragi. 


   Notele parfumului se impletesc gingas, alcatuind o oda adusa feminitatii. Magnolia pudrata isi face simtita prezenta inca de la inceput, iar pe petalele ei, stralucind ca niste nestemate, au fost picurati stropii aurii de miere, miere cu un miros usor citric, insa calda si densa. Apare apoi, la fel de gratioasa, si nota de vanilie, dulceaga fara a fi gurmanda, oferindu-mi inegalabila stare de confort si buna dispozitie. Amestecul capata rotunjime cu ajutorul notei de ambra ce se simte mai bine spre final, fara a se separa de celelalte note. L'Instant e un parfum omogen si frumos in care notele se intrepatrund fara a iesi in evidenta una mai mult decat celelalte, nu e nici urma de egoism in jocul lor olfactiv. 
     

    Femeia care il poarta emana eleganta, delicatete si calm. Parfumul o invaluie usor, ca o mantie ce o protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva celor ce uita sa mai zambeasca, impotriva celor ce nu stiu sa se bucure de clipa de ACUM. Ea se priveste in oglinda, isi destinde fruntea, isi pune cerceii preferati, aplica L'Instant in timp ce in ochi incepe sa se zareasca fericirea si... e pregatita sa cucereasca lumea! 


Notele de varf: bergamota, mandarina si mar rosu;
Notele de mijloc: iris, magnolie si ylang-ylang; 
Notele de baza: mosc, ambra, rasina benzoica, vanilie si miere;
   
*conform fragrantica. 

Unde il gasim? 

Il puteti cumpara de pe esentedelux.ro

   Sunt curioasa ce parfumuri care exprima feminitate cunoasteti voi, dragile mele! Abia astept sa citesc comentariile voastre! 


Comentarii

Lorena Marchis a spus…
La cat de frumos l-ai descris parca ii simt aroma in jurul meu :). Nu l-am avut in colectia mea pana acum, dar poate ii dau o sansa in viitor. Pupici!
www.lorenamarchis.wordpress.com
Adelina Tomescu a spus…
Draga Lorena,
ma bucur ca am reusit sa iti transmit aceasta stare. Te pup!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m