Noutati de la Guerlain: gama Abeylle Royale

Abeille Royale


Laboratoarele Guerlain au studiat îndelung procesul de regenerare al pielii, dezvoltând sub numele de Abeille Royale produse inovatoare ce luptă împotriva semnelor de îmbătrânire.


De ce produse apicole?

Albinele sunt considerate un simbol al vietii, ele fiind denumite si alchimisti naturali.
Ca urmare a metabolismului lor, ele sunt capabile să producă produse exceptionale, folosind mediul și florile de la care aduna nectarul.
Pentru gama Abeille Royale, Guerlain a produs un Concentrat Regal Pur unic, format din miere de cimbru, miere de trifoi si mierea albinei negre (mierea Ouessant), foarte rara și extrem de pura, ca urmare a ecosistemului unic în care este produsa.


O insulă protejata
Insula Ouessant este situata pe coasta Bretaniei, în vestul Franței.
Integrata în Parcul Natural Regional Armorica din 1969, Ouessant a fost declarată Rezervație a Biosferei de UNESCO in anul 1988.
Mediul său sălbatic și pur, nepoluat, departe de pesticide, boli și paraziți, se bucura de un ecosistem unic in lume datorita speciilor de plante variate si rare, si pasarilor migratoare.
Ouessant, un mediu protejat și bogat, care servește ca un adevarat refugiu pentru Albina Neagra si mierea produsa de aceasta.

Abeille Royale masca-gel reparatoare


Guerlain ofera in aceasta toamna o noua placere senzoriala: Masca-gel reparatoare pe baza de miere.
In inima gamei Abeille Royale, se afla Concentratul Regal Pur, complex exclusivist care stimuleaza mecanismele-cheie în procesul de vindecare al pielii, ajutand la repararea ridurilor și redobandirea fermitatii pielii.
Textura gel invaluitoare si lejera, ce patrunde imediat in piele, reda supletea si frumusetea tenului.
Aplicata o data sau de doua ori pe saptamana, Abeille Royale masca-gel este aliatul perfect al Uleiului din aceeasi gama, pentru o ingrijire completa de exceptie.


Rezultat aprobat de femei:
Pielea este mai catifelata: 92%
Pielea este mai densa: 81%
Pielea este hidratata si reparata: 84%Abeille Royale- Ulei Tratament

Uleiul Tratament Abeille Royale are o textura unica.
Spre deosebire de texturile traditionale, uleiul Abeille Royale nu conține ulei.
In general, uleiurile au o textura caracteristică, destul de greu de patruns in piele, care lasă, în general, un finish gras la suprafața pielii.
Laboratoarele Guerlain au realizat o formula inovatoare, producand un elixir cu senzorialitata și bogăția unui ulei si fluiditatea asemeni apei.
Acesta este punctul cheie care face diferența!
Uleiul tratament Abeille Royale este imbogatit cu Concentratul Regal Pur, format din miere de cimbru, miere de trifoi si mierea albinei negre(mierea Ouessant).
Calitativ, este cea mai pura miere din lume şi de aceea a devenit un standard al purităţii absolute.
În comparaţie cu alte tipuri de miere, aceasta este mai bogată în amino acizi şi fructoză care măresc elasticitatea pielii. Aceste proprietăţi ale mierii conferă unicitatea  Abeille Royale Face Oil pe care Guerlain îl prezintă ca şi o inovaţie absolută.


Rezultate uimitoare:
- Pielea este hidratata: 6h + 94% *
- Pielea este mai neteda: - 35% ridurile si liniile fine corectate
- Pielea este mai ferma + 85% *
- Tonusul pielii + 60%Pretul aproximativ in magazine pentru masca-gel Abeille Royale este 614 lei, iar pentru uleiul tratament tot 614 lei (50 ml).

Comentarii

Lavender Thoughts a spus…
Oh, God, m-au ucis preturile, pentru mine sunt prohibitive! Dar sunt convinsa ca produsele sunt de calitate si ca impresioneaza! Guerlain e Guerlain, nu face rabat niciodata!


Pup, draga mea Adelina!
Ilda
Hapi a spus…
N-am incercat niciodata Guerlain. Prea scump si pt mine
Adelina Tomescu a spus…
Draga Hapi, eu zic sa incerci neaparat parfumurile lor si rujurile! Sunt minunate! Parfumurile, in special creatiile mai vechi, mi se par atat de diferite fata de aceleasi si aceleasi arome banale ce ies pe banda rulanda de la alte firme... Rujurile au o textura foarte confortabila. Da-le o sansa! Preturile sunt pe masura, dar te asigur ca Guerlain chiar are ceva aparte!
Adelina Tomescu a spus…
Da, sunt cam mari preturile la produsele de ingrijjire, insa Guerlain face ce face si imi transmite senzatia aceea ca TREBUIE sa le am :D
Te imbratisez!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?