In cautarea barbatului ideal

Buna, fetelor! 

   Ce mai faceti voi? Eu as vrea sa va povestesc azi despre barbatul ideal, sau mai exact, despre cautarea barbatului ideal. Sunt convinsa ca fiecare femeie isi doreste alaturi un barbat perfect, care sa o aprecieze, sa o iubeasca numai si numai pe ea si sa o rasfete ca nimeni altul! Ei bine...e cam dificil sa gasim un astfel de barbat, insa Guerlain - casa mea preferata de parfumuri, ne vine in ajutor si ne intampina cu... 

L’HOMME IDEAL


Pentru toți cei care își imaginează că barbatul ideal nu există, Guerlain are raspunsul:
noul parfumul bărbătesc L'HOMME IDÉAL
   

STICLA

Sticla ideală? Masculină, luxoasă și distinsă.


Mai intai, remarcam ambalajul MISTERIOS, cu un grafic în alb și negru ce intrigă bărbații anului 2014, care sunt atrași de abordarea MODERNĂ a erei digitale.
În cutie, așteaptă sticla – pătrată, cu fațete negre și luxoasă. Privind mai atent, se poate observa inspirarea acesteia dupa sticla legendarului “Habit Rouge” . 

PARFUMUL

Pentru prima oară, un parfum masculin cu MIGDALE, compus de Guerlain.
Cum ai descrie barbatul ideal? destept, frumos, puternic, trei adjective pentru un parfum proaspăt-lemnos.

DESTEPT - note de vârf scânteietoare și proaspete. Fructele citrate aduc partea picantă, dinamică, rozmarinul așterne o atingere aromată, în timp ce floarea de portocal adaugă un suflu de romantism.

FRUMUSEȚEA notei de mijloc este data de acordul “amaretto”, reprezentand duetul migdale – boabe de tonka, la care parfumierul Thierry Wasser a adăugat ingrediente ce rămân secrete, dezvaluind doar o urmă de vanilie pentru senzualitate si căldura.

PUTEREA este data de notele de bază lemnoase și de piele, pentru a stabili masculinitatea Celui Ales. Pentru a-i oferi vigoare și consistență, parfumul a fost structurat în jurul notelor lemnoase: vetiverul indian, si lemnul de cedru, ce ii conferă o interpretare contemporană. Mesajul olfactiv final este clar: ne aflăm în prezența unui barbat distins, puternic și rafinat.

PARFUMIERUL

Thierry Wasser, parfumierul Casei Guerlain, a creat acest parfum ca pe un declanșator al întregului potențial masculin.

“Evident, L ’Homme Idéal este destept, frumos și puternic! Trei acorduri create cu ingrediente naturale, rafinate și vibrante, corespunzătoare acestor trei adjective. Cheia acestui parfum este acordul “amaretto”, care-l face pe purtătorul său memorabil. Un parfum masculin migdalat pentru un bărbat irezistibil… 

Ceea ce-l face pe L ’Homme Idéal unic este migdala, moștenită de la parfumul Jicky, creat de Guerlain în 1889, ceea ce demonstrează îndrăzneala care a prevalat momentul.
În L ’Homme Idéal, se regăsește de la notele de vârf  până la cele de bază, ceea ce este o premieră în parfumerie. Acest acord “amaretto” cald și extrem de bogat din L ’Homme Idéal este compus din boabe de tonka, migdale naturale și note de vanilie. Aceste ingrediente naturale, fac parte integrantă din tradiția Guerlain, pentru a crea un parfum fațetat.”

Într-un stil foarte masculin, migdala se liniștește pe o structură solidă, incontestabil modernă, de note lemnoase. Dar L ’Homme Idéal este de asemenea exploziv și scânteietor, când accentul de migdală izbucnește printre notele proaspete, citrat aromate din vârf.  Aceste acorduri acrează un echilibru subtil, oferind un parfum emoțional, nuanțat. Emoția parfumului  este cea a întâlnirii bărbatului ideal.”

Thierry Wasser.



Credeti că barbatul ideal există? Mesajul Guerlain este acela de a nu mai incerca să devii barbatul ideal.
Trebuie doar să porți parfumul L’Homme Ideal și să observi ce se intamplă

Barbatul ideal este un mit. Parfumul lui, realitate!



 Pretul aproximativ in magazine pentru 100 ml este 454lei.

  Am testat saptamana aceasta parfumul in Sephora si mi s-a parut tare interesant! Incepe cu note lemoase destul de ascutite, parca pentru a-si arata forta si masculinitatea, apoi vanilia si migdalele apar pentru a-i scoate la iveala latura sensibila. E drept, orica barbat adevarat trebuie sa aiba si o latura sensibila, asadar pana acum parfumul intruneste calitatile barbatului ideal. Spre final, parfumul devine mai omogen, se indulceste, capata o tenta usor gurmanda si mie imi seamana foarte mult ca baza cu La Petite Robe Noir. Din partea mea, L'Homme Ideal are un DA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m