Review Pure Touch - farduri minerale partea I

Hey girls!
Ce faceti?
Eu azi am schimbat garderoba de vara din dulap cu cea de toamna-iarna. Mereu ma intristeaza aceasta operatiune. Am amanat cat de mult am putut, agatandu-ma de ultima farama de vara. Pentru mine aceasta renuntare inseamna ca accept resemnata venirea Toamnei. Dar destul cu melancoliile pentru ca astazi vreau sa va arat niste produse de care eu sunt tare incantata desi la inceput le-am subestimat. M-am gandit ca produsele minerale nu pot avea pigmentatia, respectiv puterea de acoperire a fardurilor cu care am fost obisnuita. Ei bine, m-am inselat!
Am auzit de mult timp de produsele Pure Touch si mereu ma gandeam daca sa comand sau nu ceva de pe site-ul lor. Sper bucuria mea acum o saptamana am avut in sfarsit ocazia sa le incerc :D Sa va povestesc despre ele.
Am urmatoarele produse:
Fond de ten, Airbrush Primer, un fard de pleoape, un blush, o mini pensula kabuki, o mostra fard de pleoape si o mostra de fond de ten. Astazi va arat o parte dintre ele iar restul intr-o postare viitoare.


1. Fond de ten Basic in nuanta Vanilla 
Probabil stiti ca sunt indragostita de mirosul dulceag al vaniliei - iata ca, mai nou si  numele nuantei fondului de ten are legatura cu senzuala vanilie.
Trecand peste acest aspect, hai sa vedem ce se spune despre acest fond de ten:


Recomandat tenurilor deschise cu o tenta calda, potrivit in general celor cu parul natural de la blond pana la saten.


Ambalare in recipient de 30 g volum.Desi fondul de ten mineral este exclusiv sub forma de pulbere, nu seamana deloc cu traditionala „pudra”. Pentru ca particulele sunt mult mai fine si pentru ca foloseste alte ingrediente decat pulberile traditionale, fondul de ten PureTouch acopera perfect, dar nu incarca tenul, nu se vede si nu se simte pe piele, iar senzatia la atingere este cremoasa, matasoasa. Uitati de aspectul de masca sau de aparenta pudrata, acoperind imperfectiunile si obtinand un ten uniform!

 Fondul de ten PureTouch este nonalergen si noncomedogen.
Descrierea m-a ajutat sa aleg nuanta dar apoi mi-a fost frica sa nu fie prea deschisa. Spre norocul meu mi s-a potrivit perfect acum. Pt vara. ar fi fost prea deschisa dar acum se confunda cu pielea.


Ce impresie mi-a lasat?
E prima data cand folosesc un fond de ten mineral si am fost sceptica cu privire la gradul de acoperire si imi era frica sa nu arate ca o masca pe tenul meu cum am patit cu unele pudre. A fost putin ciudat pana m-am obisnuit sa il folosesc dar incet, incet am deprins tehnica.  Ce m-a surprins a fost gradul de acoperire care mi s-a parut mediu si deasemenea faptul ca e "buildable", se poate construi un  look lejer, sau puteti acoperi imperfectiunile tenului fara prea mult efort.
Un alt avantaj e ca nu am simtit ca il port. Mi s-a parut asa usor, nu mi-a incarcat deloc tenul si aplicat cu pensula mea F80 a aratat perfect!

Nu m-am asteptat sa arate asa natural si frumos. Cred ca e super mai ales pe timp de vara cand nu prea suport nimic pe fata.
Ce as fi vrut e un gramaj putin mai mare dar deocamdata nu ma pot pronunta deoarece abia l-am inceput si nu stiu cat o sa ma tina.
Produsul poate fi comandat de pe site-ul Pure Touch
Pretul este de 49 de lei.
Ingredientele: Mica, Titanium, Dioxide, Zinc Oxide, Iron Oxides. Nu contine parabeni :)

2. Fard de pleoape - nuanta Cold Desire
Aveam nevoie de o nuanta frumoasa si naturala pe care sa o pot folosi in aproape orice machiaj. De aceea am ales nuanta aceasta de pamant udat de ploaie, de toamna bogata.
Iata cum este descris fardul:

O nuanta fascinanta, usor rece, asemeni sufletelor care nu ti se deschid de la prima intalnire, insa a caror bogatie strafulgera din adancuri pana la tine, infiorandu-te si dorindu-ti sa afli mai mult, tot mai mult.

Este perfecta pentru accentuarea machiajului natural , dar si pentru aplicarea pe intreaga pleoapa in tehnicile pentru smokey eyes. Pleoapele capata o aparenta satinata.

Culoare: O nuanta neutra de maro cu subtonuri olive pana la kaki deschis. Aspect satinat. Ambalare in recipient de 5 g volum.
 Il gasesc oarecum asemanator cu nuanta Patina de la MAC dar acesta de la Pure Touch e mai inchis putin si mai mat.


Imi place foarte mult si ma bucur ca l-am ales. Pesite sunt atatea nuante frumoase ca nu stiam la ce sa ma uit mai intai. Mi se pare foarte pigmetat si usor de amestecat. L-am folosit in combinatie cu alte farduri si s-a comportat excelent. Imi pare rau ca aparatul meu nu reda exact culoarea bogata pe care o are fardul :(
Sunt curioasa cum va arata aplicat peste primer, pana acum l-am folosit fara. O sa revin cu poze cand fac un machiaj.
Cantitatea mi se pare foarte ok pentru pretul pe care il are.
Pretul este de 16 lei
Ingrediente: Mica, Iron Oxides, Titanium, Kaolin Clay
Il gasiti AICI

3. Fard de obraz - nuanta Rose


Imi trebuia un fard de obraz care sa se potriveasca perfect cu tenul meu. Pana acum am folosit unele care erau ba prea roz, ba prea puternice, sau daca imi placea culoarea erau prea slab pigmentate. Mi-am ales aceasta nuanta sperand ca mi se va potrivi si am avut norocul sa se potriveasca cu pielea mea. Imi place mult  si chiar nu stiu ce as pytea sa imi doresc mai mult de la un blush. Are tot ce ii trebuie : e pigmentat, rezista si pretul mi se pare ok. Cand l-am aplicat prima data am pus prea mult si nu mai stiam cum sa sterg surplusul. Acum am invatat sa il dozez.
Nuanta e foarte placuta, un roz piersica, cu usoare irizatii aurii. Arata minunat mai ales in lumina naturala. Imi aminteste de trandafirii cu petale de catifea atunci cand ii saruta soarele amiezii, din gradina bunicii mele. La fel ca si fondul de ten este "buildable" si se poate adauga produs pana obtineti efectul dorit. Pentru seara contureaza foarte frumos pometii.
Ma tenteaza sa mai incerc cateva nuante.
Pret: 39 de lei
Ingrediente: Mica, Iron Oxides, Zinc Oxide, Kaolin Clay
Va asteapta AICI

Un lucru ce mi-a placut la toate aceste produse e faptul ca se demachiaza foarte usor. Nu imi place sa imi agresez tenul atunci cand ma demachiez.

Urmeaza si o a doua postare in care va voi arata si celelalte produse.
Voua va plac fardurile minerale? Ati incercat? Ati inlocui ce folositi de obicei cu un fard mineral?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m