Review NUXE Fondant Firming Cream

Buna fetelor!
De cateva zile tot am incercat sa imi fac timp sa fac aceasta postare dar mereu se ivea ceva si amanam. Mi-am dorit foarte mult aceasta crema de corp de la Nuxe - Fondant Firming Cream.
Mai intai sa va fac cunostinta cu aceasta firma.

Nuxe este o firma frantuzeasca ce a luat nastere la Paris din dorinta ALIZEI JABÈS, o tanara femeie de afaceri pasionata de aromaterapie si fitoterapie. Aceasta a fost inspirata de tatal ei, a carui folozofie era ca in natura putem gasi tot ce avem nevoie pentru snatataea si frumusetea noastra iar puterea ei este incalculabila. 
ALIZA JABÈS a cumparat in 1989 Laboratorul Nuxe si povestea a inceput. Numele brandului vine de la Nature + Luxe. 
In 1991 a aparut primul lor produs Huile Prodigeuse - un eleui uscat multifunctional care este foarte indragit si astazi. Anii au trecut, Nuxe a adaugat noi produse si patente si a castigat mai multe premii importante. In 2010 Nuxe creeaza si o linie pentru barbati compusa din 4 produse. 



Sa va povestesc acum despre crema pe care o am eu.


Nuxe Fondant Firming Cream










Aceasta este o crema care promite doua efecte: anti-imbatranire si fermitate. Este destinata in special zonelor cu probleme cum ar fi bustul, bratele, coapsele si fesele. Are efect "tightening" si pot spune ca imbunatateste vizibil aspectul pielii imediat ce a fost aplicata. Ofera acel aspect elastic al pielii. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun. 
Ei promit o piele 82% mai fina, 81% mai tonifiata conform studiilor. 


Ce spun eu? 


M-am indragostit de aceasta crema si as vrea sa nu se mai termine niciodata!
Eu o folosesc pentru sani pentru ca tin la fermitatea lor si nu vreau sa imi apara inesteticele riduri pe decolteu pe care le-am vazut chiar si la fete de 23-25 de ani dar cateodata o aplic si pe picioare insa cu zgarcenie :)) Imi place foarte mult pentru ca are o consitenta foarte bogata. E onctuasa si imi place sa imi cufund degetele in ea. Si parfumul... E divin. Miroase a migdale dar totusi se simt si note florale. E un miros mai deosebit, caracteristic pentru Nuxe. Are ceva special, ceva ce nu am intalnit la alte creme de corp. 
Bineinteles ca nu doar parfumul si consistenta conteaza - aceastea sunt lucruri superficiale. Consider ca eficienta este factorul care ma poate face sa spun DA sau NU unui produs. Ei bine Am folosit crema timp de aproximativ o luna si chiar imi place ce vad. Nu spun ca are efecte miraculoase. Nu, nu are. Dar pielea mea chiar arata mai bine. E mai fina si mai hidratata. si am observat ca pare mai elastica. 
O masez aproape in fiecare zi dupa dus, seara si adorm alintata de parfumul ei placut. Intra destul de usor in piele insa pe picioare e nevoie sa masez mai mult deoarece cremele care au  in compozitie uleiuri si extracte naturale nu se absorb asa usor ca cele cu consistenta mai usoara iar aceasta chiar are o consistenta foarte bogata. Seamana mai mult cu un unt de corp si e nevoie de o cantitate mica de produs pentru o aplicare. 


Ingrediente
Apreciez foarte mult faptul ca aceasta crema nu are parafina si nici parabeni si eu de la o vreme chiar evit sa folosesc tot ce are ulei mineral si alte ingrediente daunatoare. Vreau sa fiu mult mai responsabila pentru ca pielea chiar absoarbe tot ce intra in contact cu ea. 


AQUA/WATER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCOL PALMITATE, DIETHYLHEXYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, STEARYL HEPTANOATE, CETEARYL GLUCOSIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYMETHYL METHACRYLATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLOYL GLYCINE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, DIMETHICONOL, DEHYDROACETIC ACID, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, MALTODEXTRIN, PENTYLENE GLYCOL, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, SECALE CEREALE (RYE) SEED EXTRACT, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, SEBACIC ACID, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, 1,10-DECANEDIOL, STRYPHNODENDRON ADSTRINGENS BARK EXTRACT, SODIUM BENZOATE, KIGELIA AFRICANA FRUIT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FLOWER EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FLOWER EXTRACT [N2104/A]


Daca o recomand? 


Da! Din tot sufletul. E o achizitie buna si nu o sa fiti dezamagite de ea. Daca aveti o piele uscata care are nevoie de ingrijire speciala, aceasta crema este potrivita pentru voi. 


Un singur dezavantaj are Crema pentru Fermitate de la Nuxe: pretul. Pentru 200 de ml veti plati in jur de 190 de lei. Daca sunteti dispuse sa va cumparati o crema din aceasta categorie de pret, puteti opta pentru Nuxe. 


Sper ca va placut aceasta postare si imi cer scuze ca am scris cam mult dar chiar imi place sa vorbesc despre produsele care m-au impresionat in mod placut. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m