Cum ne mai ajuta Omega 3?

Am inceput ieri sa va vorbesc despre importanta suplimentelor nutritive, in special despre aportul de Omega 3 pe care eu il consider necesar. 
Vreau sa va intreb daca ati trecut vreodata prin stari depresive.Ati simtit ca sunteti triste fara motiv, ca nu aveti pofta de viata? 


Eu am avut o astfel de stare timp de aproximativ 8 luni. Daca nu stiti cum e, nu va doresc sa aflati vreodata. Pur si simplu eram mereu apatica, ajunsesem sa slabesc foarte mult, eram nemultumita de mine,nu ma mai facea absolut nimic fericita. La 19 ani cat aveam atunci ma simteam ca la 85. Din pacate pentru mine am ales sa nu vorbesc nimanui despre asta. Am tinut totul pentru mine si astfel nu a avut cine sa ma ajute. Nu am cautat remedii decat tarziu. 
In momentele acelea imi prindea foarte bine sa imi ajut cumva organismul. Era ideal sa suplimentez alimentatia mea deficitara cu Omega 3. Mai ales ca simteam ca nu mai am energie sa merg pana la colt. La toate astea se adauga si serviciul obositor si asa am ajuns o umbra. 
In timp situatia mea s-a ameliorat si in prezent chiar sunt bine dar a fost greu sa imi revin. Sper ca aceasta postare sa va ajute daca va confruntati cu astfel de probleme.



Cum lupta Omega 3 impotriva depresiei?




In urma cercetarilor medicilor din China s-a ajuns la concluzia ca la pacientii care aveau o cantitate foarte mica de acizi grasi in sange, depresia era foarte des intalnita. E important sa realizam ca avem nevoie de Omega 3 pentru a avea o gandire sanatoasa si optimista.In urma unei serii de observatii s-a constata ca absenta acidului gras omega 3 este corelata nu numai cu bolile cardio­vasculare, starile de depresie, ci si cu alte boli grave. Cercetatorii chinezi au inregistrat succese cu ajutorul suplimentarii de acizi grasi nu doar la bolnavii de schizofrenie, ci si in cazul suferinzilor de scleroza multipla, hiperactivitate, alergii si astm, boli autoimune sau prostata.
S-a constatat ca in tarile consumatoare de peste rata depresiei este foarte scazuta. 
Avantajul folosirii acizilor grasi Omega 3 este indicele extrem de scazut al reactiilor adverse, asadar puteti incerca cu incredere acest fel de suplimente! 
Produsele Lysi venite din inima Islandei ne pot fi de mare ajutor. Eu am inceput sa iau zilnic Omega 3 si astept nerabdatoare rezultatele :)

Comentarii

vitabest.ro a spus…
cu mult drag!! MADE IN USA! http://vitabest.ro/27-omega Recomandat ca adjuvant in- menopauza, sindrom premenstrual,
endometrioza, infertilitate hormonala masculina si feminina, afectiuni
benigne ale prostatei, alopecie androgenica, sindrom de ovare
polichistice- terapiile complementare antitumorale (uterin, colon,
prostata, melanom)- afectiuni pulmonare cronice (bronsita, pleurezie,
emfizem), astm- inflamatii (osteoartrita, artrita reumatoida, psoriazis,
lupus sistemic eritematos, arsuri, acnee, eczeme, dermatita atopica,
boala Crohn, gastrita, colita), sindrom Sjögren- dislipidemii,,
ateroscleroza, tromboze, infarct miocardic, hipertensiune arteriala-
diabet zaharat tip II- obezitate, consum excesiv de grasimi saturate si
grasimi hidrogenate- alcoolism, exces de nicotina, insuficienta
hepatica.

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m