Review Pure Touch Airbrush Primer

Buna fetelor!

Ce faceti?
Am promis ca voi face un review la Airbrush Primer si iata ca in sfarsit va pot arata cum este acest produs. Am amanat acest review deoarece am fost foarte racita saptamana trecuta si nu eram instare sa fac nimic, mai ales poze.
Stiti deja ca am inceput sa folosesc produse minerale si chiar imi plac! Primerul nu face exceptie. Hai sa vedem ce impresie mi-a lasat :)

Ce spune producatorul? 


O baza de machiaj revolutionara care iti creeaza intr-o singura aplicare suportul perfect pentru machiajul intregii zile. Aparenta pielii devine imediat vizibil imbunatatita, fardul se aplica mai usor si devine mai rezistent. 
Efectul Airbrush cu care ne putem retusa pozele a facut un pas in realitate, astfel ca odata cu aparitia acestui primer ne putem bucura de acelasi efect magic aplicat direct machiajului. Imperfectiunile de textura precum porii dilatati, micile riduri, petele uscate sau dimpotriva - zonele cu exces de sebum ale tenului, aparenta tuturor acestor mici probleme care ne puteau strica frumusetea unui machiaj perfect, poate fi total eliminata prin folosirea acestui nou primer.
Idee: Persoanele cu pielea de la foarte deschisa pana la medie pot incerca si aplicarea unui strat difuz de produs deasupra machiajului, pentru fixare.
Ce spun eu?  


Pana acum am folosit doar primer sub forma lichida si nu stiam cum o sa adere produsele cosmetice peste un primer sub forma de pudra. Insa la fel ca si la fondul de ten, aplicarea este usoara, produsul e ca un praf cremos, nu stiu cum sa explic exact. L-am aplicat tot cu pensula F80. Sa va arat si cateva poze:
1. Aici sunt fara machiaj. Am avut nevoie de mult curaj sa pun poza asta.
2. Am aplicat primer.
3. Aici am aplicat fond de ten mineral si blush.
4. In poza asta se vede blushul mai bine :) Este cel mineral in nuanta Rose.

Puncte tari:
- uniformizeaza tenul, roseata si urmele de cosuri sunt atenuate
- este transparent, desi in cutiuta e alb si imi era teama sa nu imi deschida prea mult culoarea tenului.
- fondul de ten si blushul rezista mai bine si se aplica mai usor
- pielea are un aspect mai satinat si se simte mai catifelata la atingere
- matifiaza tenul

Puncte slabe:
- produsul nu cred ca ar arata prea bine pe un ten uscat deoarece tinde sa evidentieze descuamarile pielii
- ambalajul cred ca ar trebui sa mai aiba ceva intre capac si produsul propriu-zis pentru ca atunci cand in transport sa nu mai iese asa mult produs. Acelasi dezavantaj au si ambalajele la celelalte produse minerale pe care le detin.

Vreau pe viitor sa il incerc si ca baza pentru fardul de pleoape. Cred ca va fi eficient. Asta e si avantajul fardurilor minerale, sunt multifunctionale!


Ingrediente:
Mica, Silica, Silk Powder, Pearl Powder.
Pret: 52 de lei
Il gasiti pe site-ul Pure Touch.

E un produs care imi place si cred ca l-as cumpara din nou!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m