Tonicul Apicultorului de la Apiland are grija de mine!

Buna seara, dragi cititoare! 

   Ce mai faceti? Cum v-ati pettrecut sfarsitul de saptamana? Eu am avut un weekend intens, am lucrat destul de mult si abia am reusit sa ma odihnesc putin astazi. Se pare ca oricat imi doresc sa imi fac ordine in viata, cu greu reusesc si simt ca ma indepartez tot mai mult de lucrurile pe care doresc sa le fac. Este evident ca in perioadele atat de incarcate, stresul isi face si el aparitia, triumfator, chiar pe usa din fata. In astfel de momente, autosugestia deja nu imi mai este de ajuns pentru a ma deconecta si atunci am nevoie de suplimente care sa ma ajute sa ma destresez. In ajutorul meu a venit (din nou!) un produs apicol de la Apiland, mai exact Tonicul Apicultorului. Consum frecvent produse apicole, iar mierea este alimentul omniprezent in casa mea. Imi plac sortimentele mai deosebite, iar de cand am descoperit in concediul din Grecia mierea de castan si pe cea de flori de portocal, sunt si mai depenedenta. Din aceste motive, am fost fericita sa incerc cura de 10 zile cu Tonicul Apicultorului




   Hai sa vedem ce spun cei de la Apiland despre produs: 


Tonicul apicultorului ne furnizeaza mineralele, vitaminele si antioxidantii necesari organismului, ne intareste sistemul imunitar, ne apara de virusuri, de bacterii si de microbi, ne fereste de inflamatii si grabeste vindecarea ranilor si leziunilor. Mai mult, substantele continute de acest produs unic ajuta la buna functionare a sistemului digestiv, a rinichilor si a ficatului, precum si a sistemului cardiac si a circulatiei sanguine, regland nivelul de colesterol, prevenind ateroscleroza si intarind reteaua vaselor capilare. Are efecte benefice si asupra productiei hormonale, evitand neplacerile cauzate de menopauza sau de inflamarea prostatei. De asemenea, combate infertilitatea, avand chiar un efect energizant si afrodiziac. 
Un intreg articol despre Tonicul Apicultorului gasiti si AICI.  

Ce spun eu? 

   Inca de cand a sosit coletul cu Tonicul Apicultorului, am fost nerabdatoare sa il incerc, dar fiindca produsul trebuie consumat pe stomacul gol, a trebuit sa ma multumesc cu studiatul ambalajului, deoarece era deja ora pranzului. Am citit detaliile de pe cutie, am desfacut-o apoi si am intors pe toate partile fiolele ce contineau un deliciu atat de sanatos! Mi-a placut din prima prezentarea, atat de igienica si practica. Fiecare fiola trebuia rupta la ambele capete pentru a sorbi cu usurinta tonicul. Nu va temeti, consistenta e tocmai potrivita, nu va curge, si nici nu va iesi greu din fiola, asa ca m-am descurcat usor cu administrarea, indiferent cat de somnoroasa ma simteam la prima ora a diminetii. 




   Timp de 10 zile, mi-am inceput ziua intr-o maniera dulce si sanatoasa, iar acum, la sfarsitul acestei perioade pot spune ca am obervat urmatoarele:

- am inceput sa dau mai mult randament, atat fizic, cat si intelectual. La sala de fitness ma simt mai energica, iar rutina de exercitii mi se pare mai usor de executat. 
- nu am racit, cu toate ca m-am tot expus la oscilatii de temperatura, fara voia mea, desigur! 
- pielea imi arata mai bine, mai luminoasa si parca nu mai am acea paloare a fetei ce isi face aparitia toamna. 
- nu m-am mai simtit atat de depresiva si am inceput sa vad si partea plina a paharului in intamplarile cotidiene. 

Iata ce contine fiecare fiola:


  • 1000 mg Lăptișor de matcă PUR; 
  • 500 mg Extract de polen; 
  • 50 mg Extract de propolis; 
  • 4000 mg miere;
  • Apă purificată.
   Gustul este foarte placut, e dulce-acrisor si sigur este si pe placul copiiilor!  

Daca vreti sa incercati Tonicul Apicultorului, il gasiti chiar AICI, la un pret special! 

   Concluzionand, as vrea sa va indemn sa aveti intotdeauna grija de sanatatea voastra, chiar daca acum sunteti tineri si simtiti ca ati putea sa cuceriti lumea toata atunci cand va priviti in oglinda. Nu este niciodata prea devreme sa prevenim posibilele afectiuni ce pot sa apara in viitor, iar sanatatea este un dar nepretuit pe care de multe ori nu il apreciem la adevarata valoare, decat cand este prea tarziu. Aveti grija de cei dragi, oferiti-le o imbratisare, un gand bun si indrumati-i spre produsele apicole potrivite pentru a se bucura de o calitate a vietii la standarde inalte! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m