Psssst! Hai sa iti spun un secret: folosesc gelul pentru igiena intima cu apa de mare si propolis de la Apimond!

   Dragile mele, se pare ca in aceasta seara ne intalnim de doua ori! Poate va intrebati ce m-a determinat sa fiu atat de harnica... Ei bine, trebuie sa discutam despre ceva important, ca intre fete, iar acum e tocmai momentul potrivit. Stiu bine ca si voi, la fel ca mine, nu aveti somn la ora aceasta si majoritatea dintre voi frunzariti reviste, cititi noutatile de pe bloguri, sau va relaxati cu o carte buna si pisica in brate. Barbatii dorm de mult, asa ca e momentul prielnic sa va lasati un moment de respiro si sa cititi ce produs am descoperit pentru igiena intima. 

   Fiind cu toatele femei educate si ingrijite, preocupate de sanatatea si igiena zonei intime, putem vorbi deschis despre acest subiect, asadar va invit sa aflati parerea mea despre Gelul pentru igiena intima cu apa de mare si propolis de la Apimond. 




Ce ne spune producatorul? 


Produsul are la baza substante active ca: Apa de Mare, Extract de Propolis, Extract de Galbenele, Aloe Vera si Acid Lactic, recunoscute pentru proprietatile antibacteriene, antifungice si antiiflamatoare care protejeaza in mod natural zona intima, fara sa afecteze PH-ul.
Ce cred eu? 

   Cand vine vorba despre produse de ingrijire corporala, sunt foarte sensibila. E suficient sa folosesc un gel de dus sau o lotiune de spalare a fetei cu ingrediente neprietenoase, ca pielea mea incepe sa imi intoarca spatele si sa imi faca in ciuda iritandu-se si uscandu-se. Desigur, zona intima nu putea sa faca exceptie, asa ca de ani de zile sunt in cautarea celor mai blande produse care sa ma multumeasca. 
    
   Stiti deja ca imi plac mult produsele romanesti si le acord o sansa de fiecare data, in detrimentul celor de pe alte meleaguri, tocmai pentru ca am incredere in formulele elaborate in Romania si astfel sustin si producatorii autohtoni. Pana nu de mult, pe piata romaneasca produsele pentru igiena intima romanesti erau inexistente sau lacunare, de aceea am fost tare fericita cand am aflat deste Gelul pentru igiena intima cu apa de mare si propolis Apimond. Am hotarat sa il testez, asteptand cu nerabdare sa vad daca va fi chimie intre noi. 

   Produsul este unul bio, fara ingredientele de care ma feresc: 


  •   Uleiuri minerale si derivatele acestora
  •   PEG-uri, etoxilati, ftalaxi
  •   Parabeni
  •   Fenoxietanoli 
  •   Coloranti sintetici
  •   Parfumuri sintetice
  •   Emulsificatori sintetici
  •   Gume sintetice
  •   SLS, SLE, SLES (sodium lauryl sulfate, sodium laurel or lauryl sulafte)
   Apimond se mandreste ca aceste ingrediente daunatoare nu sunt prezente in niciun produs de-al lor. 

   Buuuun, asadar a trecut testul ingredientelor. Am analizat consistenta si mi-a placut formula de tip gel, foarte spornica si usor de utilizat, deoarece nu mi-a fost teama ca o sa mi se scurga printre degete la dus. E deosebita si culoarea lui, parca e miere lichida! Ce mi-ar fi placut mult, era ca ambalajul sa aiba un dozator tip pompita, dar nu e un defect major. 



   Nu stiu cum l-ati percepe voi, insa mie mi-a placut foarte mult mirosul. Este o aroma florala, cu iz de propolis, dar atat de naturala incat a fost o placere sa o simt! Parfumul produsului nu se va simti dupa utilizare, dar zona intima va ramane improspatata pe tot parcursul zilei. 

   Gelul pentru igiena intima Apimond nu mi-a creat deloc neplaceri si l-am folosit fara probleme si pe durata menstruatiei. 

   Produsul este potrivit si pentru barbati, iar fetitele peste 7 ani il pot utiliza si ele fara griji. 

Daca v-ar placea sa il incercati, il puteti comanda de AICI, sau puteti sa il cautati in magazinele naturiste!

Din partea mea, nota 10 pentru Apimond! Sper sa ma surprinda placut cu noi produse si de acum incolo! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m