Tea tree oil de la Thursday Plantation

Buna, dragi cititoare!

   Ce mai faceti? Va bucurati de venirea toamnei? Eu sunt fericita ca inca nu ploua aici, chiar daca vremea este un pic mai mohorata. In fond, e vremea perfecta pentru citit si savurat ceaiuri aromate.

   O sa va povestesc astazi despre un produs minune caruia i-am gasit o multime de utilizari in aceasta vara. Este vorba despre Uleiul din Arborele de Ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
 


   Inainte de toate, se cuvine sa va spun cate ceva despre compania australiana Thursday Plantation care mi-a castigat admiratia prin felul in care a ajuns sus, printre cele mai iubite producatoare de bunatati bio.


   Prima companie din lume de produse cu 100% ulei pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil ), fondata in 1976. Thursday Plantation are o gama variata de produse care conține produse antiseptice si antifungice, produse împotriva acneei si păduchilor, produse pentru igiena orala si corporala cat si soluții antibacteriene pentru uz casnic.
 De asemenea, cei de la Thursday Plantation au si o gama organica despre care aflam ca:


  • Nu conțin parabeni
  • Nu conțin petrochimice
  • Nu conțin propilen glycol
  • Nu conțin polisorbați
  • Nu conțin lauril sulfati
  • Nu conțin arome sau culori sintetice
  • Nu conțin conservanți
  • Nu conțin ingrediente derivate de la animale

   Daca doriti sa cititi mai multe despre Thurstay Plantation, sau sa vedeti intreaga gama de produse, accesati site-ul oficial, chiar AICI.

   Revenind la Uleiul pur din Arborele de Ceai, iata ce spun cei de la Thursday Plantation despre el:


  Originar din Australia, uleiul din arbore de ceai este un ulei esențial extras din frunzele de Melaleuca alternifolia cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice si antifungice.
  Este antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural. 
  Este folosit in tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături si înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (daca se folosește un vaporizator) 

Versatil, nu-i asa? Hai sa vedem ce cred eu despre produs

   Inca de cand am primit sticluta cu produsul-minune, am fost extrem de curioasa daca uleiul din arborele de ceai chiar este un produs atat de versatil. Am intors ambalajul pe toate partile, am deschis sticluta, am mirosit uleiul, apoi am intrat pe internet pentru a cauta mai multe informatii. Am citit ca este un ingredient cosmetic benefic pentru piele, atata timp cat se foloseste cu masura pentru a nu irita, asadar aveam liber sa il folosesc dupa bunul plac, dar si dupa necesitati! 

   Mirosul este unul deosebit, revigorant si astringent, mie mi-a placut, nu stiu daca toata lumea are aceeiasi parere, insa chiar daca sunteti mai sensibile la acest gen de mirosuri, eu cred ca beneficiile pe care le puteti obtine de la acest ulei merita sacrificiul. 

  Am gasit o multime de metode de a folosi uleiul din arborele de ceai, insa eu l-am folosit astfel:

1. Pentru cosuri - am aplicat cu un betisor direct pe cos, atenta sa pun foarte putin produs fiindca l-am folosit nediuluat. Faceam acest lucru seara, iar dimineata ma dadeam obligatoriul cu crema cu SPF 50. 

2. O picatura pe periuta de dinti, inainte de pasta. Uleiul este un puternic dezinfectant si cam o data, de doua ori pe saptamana il folosesc si pentru igiena dentara. 

3. O picatura in 10-15 ml de apa cu care clatesc cavitatea bucala, exact ca si cu o apa de gura. Natural si fara efecte adverse! :)

4. Am fost racita cateva zile bune si pentru a-mi simti caile respiratorii ca in vremurile bune, am pus cateva picaturi in cada cu apa fierbinte. Aburii parfumati s-au risipit in toata baia si mi-a facut bine sa respir aerul incarcat cu mirosul uleiului din arborele de ceai

5. Am pus cateva picaturi in samponul de care il utilizez fiindca daca imi ramane orice reziduu pe pielea capului la spalare, din pacate fac matreata. Uleiul ma ajuta sa degresez pielea capului si sa imi pregatesc parul pentru aplicarea balsamului sau a uleiurilor hidratante.

  Cu siguranta voi folosi Uleiul din Arborele de ceai Thursday Plantation si in alte situatii, o sticluta este foarte spornica, dozajul mi se pare foarte eficient!

  Sunt curioasa daca si voi ati incercat acest produs, iar daca da, as vrea sa stiu daca v-a placut si cum anume l-ati folosit? 

  Cred ca tarie ca natura este cel mai priceput medic si e pacat sa nu ne ajutam de minunile ei! 

Astept cu drag comentariile voastre!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m