Noutăţi Guerlain: Parure Gold!

Bun găsit, dragile mele! 

  M-am întors din vacanţă, cu forţe noi, dar şi o urmă de melancolie, căci parcă a trecut prea repede concediul în Grecia şi mi-a fost greu să întru aşa brusc în vâltoarea activităţii zilnice de acasă. Cu toate acestea, sper că în toamna această să realizez tot ce mi-am propus şi să am putere de muncă şi inspiraţie! 

  Aş vrea că prima postare post-concediu să fie cât mai optimistă, aşa că o să arăt noutăţile Guerlain din gama Parure Gold. Produsele din această gama au fost reinventate şi îmbunătăţite pentru a satisface chiar şi cele mai exigenţe gusturi în materie de machiaj. Parure Gold are că ingredient preţios aurul, aşadar, vă invit să descoperiţi produsele şi să deveniţi pentru câteva clipe alchimisti!

   PARURE GOLD



O nouă formulă inspirată de aur. Folosirea fondului de ten devine o plăcere.

În 2015, Guerlain reinventează fondul de ten Parure Gold: ambalaj nou, nuante noi, formulă si textura senzoriala nouă.

 Secretul Parure Gold?
Fluid Foundation SPF 30 – PA+++/  Compact Foundation SPF 15 – PA++

Noua versiune oferă promisiunea unui ten radiant și tânăr.



 1.Radiant: datorită pigmenților din aur bi-fațetați, care se reflectă reciproc ca într-un joc subtil de oglinzi, avand rolul de a lumina zonele umbrite si a diminua semnele de oboseală.



 2.Tânăr: tehnologie exclusivă bazată pe combinarea a două ingrediente cheie, o peptidă sintetică care stimulează proteinele responsabile de elasasticitatea pielii și producerea sintezei de colagen, și ulei de smirnă, plantă legendară prețioasă, cunoscută pentru proprietățile ei de regenerare.

Parure Gold revine în acestă toamnă cu 4 nuanțe noi, care aderă perfect pe piele, lansând un finish natural cu aspect catifelat.

L’Or



Bază de machiaj hidratantă, ce are în compoziție fulgi de aur de 24carate, și o combinație unică de 3 polimeri care protejează și netezește suprafața pielii.
Textură sub formă de gel, conferă senzație de prospețime de la prima aplicare, oferind rezistentă fondului de ten pe tot parcursul zilei. 




Produsele vor fi disponibile in magazine de la 1 octombrie.

Preturi aproximative:
Parure Gold fond de ten fluid 388 lei
Parure Gold fond de ten compact 397 lei
L’Or 310 lei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m