Se cauta blogger ambasador pentru ZorileStore!

Buna dragele mele!

   Astazi am stat mai mult pe acasa, am avut timp sa verific casuta de e-mail si astfel am aflat despre o campanie minunata a carei vedeta este magazinul ZorileStore. Mai multe detalii puteti afla AICI.

   Am decis sa imi incerc si eu norocul, asa ca ma inscriu. Ei bine, in acest articol, o sa va povestesc despre sandalele care mi-au cucerit inima. E drept, nu sunt eu Cenusareasa, dar condurii cu siguranta imi par fermecati.

   Ia uitati-va si voi la minunatiile acestea de sandale GRENDHA, marimea 37! Nu e asa ca sunt minunate?

Le-as purta in zilele toride de vara... sau chiar si seara. Si stiti la ce le-as asorta? La o pereche de pantaloni scurti, din in de culoare bej nisipiu. Bluza ar fi presarata de flori mari, cu petale colorate si ar aluneca usor pe umerii mei. Curelusele sandalelor de tip roman mi-ar mangaia usor picioarele si le-as sopti vorbe dulci, numai de ele stiute, pentru a le face sa se simta deosebite. Si spuneti voi, iubitoarelor de incaltari pretioase, cum sa nu fie fericite picioarele mele cand poarta ceva atat de frumos si mai ales confortabil?

  Detaliul care face diferenta la aceste sandale este trandafirul delicat care le impodobeste si le da o nota aparte, boema. Sandalele acestea sunt facute pentru femeia care stie sa fie puternica, dar totodata feminina. Pentru femeia care se bucura de viata in fiecare clipa!

   Nu uitati, puteti vedea sandalele in toata splendoarea lor facand click AICI.

Comentarii

Adelina Tomescu a spus…
Da, pe mine m-au contactat. Hmmm...Eventual ai putea sa le lasi un mesaj pe facebook sa intrebi daca au primit e-mailul tau. Oricum ma gandesc ca au o multime de cereri si e usor sa scape un mail, sau poate o fi intrat la spam...

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m