GOSH - The story of perfect lips!

Buna fetelor!

Ce faceti voi?

   Eu m-am trezit destul de optimista astazi, in sfarsit am reusit sa ma odihnesc cum trebuie. Ma binedispune si soarele care isi da silinta, chiar daca e cu dinti. Tot e mai bine decat nori de plumb. Inspirata de lumina de afara, m-am gandit sa va arat produsele pentru buze pe carele folosesc aproape zilnic in ultima perioada si ma declar indragostita pana peste urechi! Este vorba despre Volume Lip Shine si Long Lasting Lip Marker. 

   Sa le luam pe rand:

1. Volume Lip Shine - nuanta 03 Tea Rose


  Nuanta aceasta este perfecta! Atat de usor de purtat, acel baby pink potrivit oricarei nuante de ten. Imi place mult ca are un finish lucios, dar fara sclipici. Netezeste buzele si e foarte hidratant. Un alt avantaj ar fi ca are acoperire medie, e destul de opac pentru un luciu de buze si rezista aproximativ 3 ore daca nu mananc si daca beau cu grija.

   Mirosul este unul delicios, a fructe caramelizate, a zahar, a dulciuri...mmm...foarte gurmand. Fiind un luciu pentru volum imi era teama sa nu fie piscacios, dar nu este deloc si nici nu pigmenteaza buzele prin stimularea circulatiei (lucru intalnit la alte luciuri pentru volum).

   Nu i-am gasit dezavantaje si cu siguranta isi va gasi mereu loc printre produsele mele preferate.

   Pretul produsului este de aproximativ 10 euro.

   Am facut si un swatch, dar nu i-am surpins adevarata frumusete asa cum as fi dorit.


Bare lips/buze nemachiate
 
With gloss/cu luciu
2. Long Lasting Lip Marker - nuanta Soft Rose

   Este primul produs de acest gen pe care il folosesc. Ma tenta de mult timp sa imi cumpar un marker pentru buze, asa ca atunci cand am primit produsul GOSH, m-am bucurat foarte mult.

   Ce pot sa spun despre produs? A fost altfel decat ma asteptam eu. Nu prea am folosit produse ultra-rezistente pentru buze de teama sa nu mi le usuce prea tare. Am fost surprinsa cand Lip Markerul GOSH s-a asezat frumusel pe buzele si nu mi le-a uscat deloc. E foarte confortabil la purtat si datorita mirosului (si gustului!) delicios de zmeura imi vine sa il mananc! Eu nu prea mananc fructe dar zmeura! Ah, zmeura!

   E preferata mea si cand ma duc la bunici am pumnii plini cu deliciosul fruct! Culoarea Lip Markerului este exact acea pe care o au mainile mele dupa ce am terminat zmeura, culoarea spumei de zmeura daca vreti. Imi place foarte mult! Nu este foarte palida, asa ca te scoate din anonimat, dar nu este nici neon. E perfecta!

Rezistenta este mare, cel mai mult am purtat vreo 8 ore lip markerul. Pot sa mananc si sa beau linistita, fara sa imi fac griji ca buzele mele si-au pierdut culoarea.

   Am facut si swatchuri si am incercat sa surprind cat mai bine nuanta.


 Puteti afla mai multe despre produsele GOSH chiar AICI.

Ce spuneti? Ati incercat produsele GOSH? Cum vi se par? Ce gen de produs preferati pentru buze?

Apreciez comentariile voastre!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m