Review Gel Anticelulitic cu goji si rodie de la Anian

   Astazi sunt ceva mai harnica si iata ca am reusit sa scriu si aceasta recenzie pe care o aveam in plan de ceva timp. Oricum, imi place sa testez pe indelete o crema inainte sa scriu despre ea pentru a fi sigura ca parerea mea reflecta realitatea.

   In urmatoarele randuri o sa va vorbesc despre Gelul anticelulitic de la Anian pe care am inceput sa il folosesc imediat dupa ce am terminat gelul Supliform.

Ce spune producatorul?

 Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi (oxidanti) asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea.

Ce spun eu?

    Am incercat sa fiu cat se poate de disciplinata in aplicarea acestui gel, asadar l-am folosit zilnic dupa sala.
Gelul are o consistenta usoara, intra usor in piele insa permite si efectuarea unui masaj. Am fost foarte fericita sa observ lipsa parafinei de pe lista de ingrediente, asa ca o pot utiliza fara griji. 

   Ce mi-a placut in mod deosebit este...mirosul zemos, proaspat si usor gurmand ale gelului. Miroase ca un nectar proaspat stors, oferit dimineata la micul dejun.


Imi place ca imediat dupa aplicarea gelului simt o senzatie placuta de racoare, imi simt picioarele mai usoare. Cred ca din cauza stimularii circulatiei periferice.

   Nu mai tin minte exact data la care am inceput sa folosesc acest gel anticelultic insa alaturi de orele de fitness pot spune ca se vad rezultate. Am probleme mai ales din cauza retentiei de apa si am observat un efect de drenaj, pielea e mai ferma si mai neteda. Pentru cele care aveati o problema cu faptul cu cremele care aveau efect termic neplacut, va spun ca gelul Anian nu face parte din aceasta categorie. Un alt avantaj este ca folosesc o cantitate foarte mica la fiecare aplicare, asa ca desi pretul nu este tocmai mic, gelul o sa va ajunga mult timp. Eu inca nu am terminat cutia mea.

    Mi-ar fi placut mai mult ca ambalajul sa fie altfel, sub forma de tub petru a fi mai usor si igienic de folosit. Cu toate acestea am fost multumita sa observ ca pe cutie am gasit foarte multe informatii despre produs.
    Dupa aproximativ o luna de cand folosesc gelul anticelulitic de la Anian nu pot spune ca celulita a disparut miraculos, insa rezultatele se vad. Daca o sa continui sa il aplic zilnic, sa fac sport si daca as putea sa renunt la dulciuri, sunt sigura ca pana la vara picioarele mele ar arata muult mai bine
.
    In opinia mea, nu exista creme sau geluri minune care sa ne scape de celulita peste noapte. Important este sa ne schimbam stilul de viata, sa consumam mai putine grasimi, dulciuri si sa facem SPORT. Mai ales daca tineti o dieta, nu uitati sa faceti si miscare pentru a avea muschi tonifiati. Deasemenea e important sa actionam si din interior consumand multa apa si anumite suplimente despre care va voi vorbi intr-o postare viitoare.

Daca vreti sa-l incercati si voi, gelul anticelulitic Anian se gaseste la triodeluxe.ro.

Ati incercati acest gel? Care este produsul anticelulitic pe care il folositi cu succes?

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m