Review Ruj Astor Shine Deluxe - Adorable

Buna fetelor!

Printre cursuri de franceza si drept civil, am gasit putin timp liber sa va arat un ruj de care sunt foarte multumita si pe care l-am purtat aproape zilnic deoarece este extrem de versatil. Dupa cum ati putut observa in titlul postarii este vorba despre rujul  Astor Shine Deluxe - in nuanta Adorable.

Descriere oficiala:

Margaret Astor a creat o intreaga gama de cosmetice glamour. Rujul Astor Shine Deluxe iti va pune in evidenta trasaturile si va adauga un strop din stilul elegant si sofisticat al vechiului Hollywood.
 Ce spun eu?

Nuanta pe care o am eu se numeste Adorable. Initial am fost sceptica cu privire la nuanta deoarece in tub pare inchisa. Apoi, dupa ce l-am incercat, lucrurile s-au schimbat.

Acest ruj mi se pare cel mai potrivit pentru a fi purtat zi de zi. In ultima vreme nu am gasit timpul necesar (nici prea mult chef nu am avut) sa ma machiez zilnic, asa ca atunci cand ieseam in oras aplicam acest ruj si gata. Datorita faptului ca are o culoare neutra si un finish lucios, cu aspect de luciu de buze, este foarte usor de purtat. Cred ca l-as putea asorta la fel de usor atat unui machiaj smokey, cat si unui "no make-up, make-up".





Caracteristici:
- acoperirire mica spre medie. Culoarea rujului se contopeste cu cea a buzelor.
- miros foarte placut, a bombonele :)
- este hidratant
- confera un finish frumos, cu aspect umed.
- are particule mici albastre care fac dintii sa para mai albi
- din pacate nu rezista foarte mult pe buze

Il gasiti la un pret foarte bun pe Cosmetice Farduri, alaturi de alte nuante.

Ce spuneti?

Va plac rujurile cu aspect lucios?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m