Machiajul - pasiunea mea

Buna seara dragele mele!


Ce faceti voi?

Astazi vreau sa va delectez privirea cu imagini din repertoriul meu ca viitor make-up artist. Anul trecut am absolvit primul meu curs de machiaj, insa nu ma pot declara make-up artist. Cred ca este nevoie de mai mult decat o diploma pentru a merita acest titlu. Sper sa cresc in acest domeniu, sa am puterea sa imi depasesc limitele, sa asimilez mereu ceva nou si sa imi fac clientele sa se simta frumoase si speciala. O femeie este frumoasa atunci cand are incredere in ea si eu imi doresc sa ofer prin munca mea, un minimum de incredere in plus.

In timp, am observat munca multor make-up artisti, atat din tara cat si din strainatate si eu ma identific cu aceia a caror ideologie este sa sublinieze frumusetea naturala, nu sa o modifice artificial. Machiajul nu este doar culoare aplicata pe buze sau pe pleoapa. Machiajul este o a doua piele, trebuie sa se armonizeze pe trasaturile fiecarei persoane. Nu apreciez machiajele stridente, care modifica total trasaturile unei femei, nu imi plac liniile dure.

Acum as vrea sa va arat cateva fotografii cu machiajele realizate de mine si as fi foarte interesata sa vad care sunt parerile voastre:

Cum vi se par lucrarile mele ? Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m