Review fard de pleoape Rimmel Out of the blue

Buna dragele mele!

Ce faceti voi?

Eu astazi vreau sa va povestesc despre un fard crema - Out of the blue de la Rimmel. Avand pleoapele destul de uleioase nu ma inteleg foarte bine cu fardurile crema insa continui sa le folosesc deoarece sunt versatile. O sa va explic imediat si cum le fac sa dureze mai mult pe pleoapa mea, dar mai intai sa va arat cateva poze cu fardul crema Rimmel:


Nu e asa ca arata tare frumos?

Culoarea este deosebita, un verde albastrui precum apele marii, iar particulele fine de sclipici mov si turcoaz ii dau un aer festiv.
Textura este cremoasa, nuantele se amesteca usor. Fardul se poate aplica cu o pensula din fibre sintetice sau chiar cu degetele. Dupa cum am spus mai sus eu am pleoapele uleioase, asa ca nu pot folosi produsul ca atare fiindca se strange, asa ca il folosesc pentru a intensifica sau modifica nuantele fardurilor pudra. Iata cum procedez: Aplic intai o baza pentru fardul de pleoape (elf, de exemplu), aplic o cantitate mica de fard Rimmel apoi aplic fardul pulbere in culoarea dorita. Arata minunat impreuna cu un fard mov, albastru sau verde smarald intr-un machiaj smokey, intens. 

Sa va arat si un swatch:

Am incercat sa surprind particulele marunte de sidef in poze, in realitate arata mai frumos.

Fardul il puteti achizitiona de pe www.cosmetice-farduri.ro, unde gasiti si alte produse interesante.


Folositi farduri cremoase? Va plac?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m