Sunt Valluntar si va prezint Clubul Iubitoarelor de ciocolata!

Buna seara dragele mele!

Ce faceti?

V-am pregatit o postare speciala, o sa va vorbesc despre o campanie initiata de Editura All. Stiti foarte bine ca imi place enorm sa citesc si daca pot face un lucru bun si pentru altii citind o carte, am decis sa ma implic in aceasta campanie. Imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme dar am aflat mai tarziu.

Asadar iata despre ce este vorba:

vALLuntar este o campanie prin care vrem sa promovam lectura si voluntariatul si prin care incercam sa ne apropiem de cititori. Nu spunem ca vom schimba lumea, ca datorita noua si voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar ca orice schimbare incepe cu noi insine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispusi sa facem mai intai in noi insine aceasta schimbare, ca ea sa se poata reflecta ulterior si in comunitate.
Ce va ramane la sfarsit? Niste carti citite, niste copii zambind, niste copaci plantati si un imens sentiment de liniste interioara, de bine si de bucurie
 Fiecare dintre cei implicati in campanie a primit o carte sau mai multe, carora trebuiau facute recnzii. Pentru fiecar recenzie se adauga 15 minute de voluntariat, iar pentru fiecare comentariu la postare se adauga inca 3 minute.

Cartea pe care am ales-o eu este Clubul iubitoarelor de ciocolata de Carole Matthews. Recunos, m-a fascinat din prima titlul.
Am foarte fericita sa observ ca nu m-a dezamagit nici continutul. Este o carte spumoasa, plina de momente amuzante, presarata cu intrigi din belsug.

Autoarea ne prezinta povestea a patru prietene Lucy, Nadia, Chantal si Autumn pe care le uneste pasiunea pentru ciocolata. Fiecare are povestea ei, Lucy este zapacita si intra in situatii interesante, Chantal este o femeie de afaceri careia ii lipseste ceva de pret, Nadia e o familista care are ghinionul sa aiba un sot un pic cam nepotrivit, iar Autumn este draguta hippie care incearca sa faca fericita pe toata lumea.

De fiecare data cand in viata uneia dintre ele apare o problema, cele patru se reunesc la Clubul iubitoareor de ciocolata, un loc tainic unde pot lasa elixirul magic sa le vindece toate necazurile.

Alaturi de aceste patru femei am descoperit scene din viata de zi cu zi, m-am regasit si am trait la maxim alaturi de ele fiecare situatie prin care au trecut.
Imi place mult si stilul autoarei, foarte alert si usor de parcurs.

Va recomand sa aveti mereu la indemana nepretuita ciocolata atunci cand cititi aceasta carte deoarece descrierile minutioase ale bunatatilor degustate de protagoniste o sa va faca sa va lase gura apa :)

Va recomand din suflet cartea, merita sa se afle in  biblioteca iubitoarelor de ciocolata ( active sau in devenire )

M-ati ajuta foarte mult postand comentarii la aceasta postare, daca v-a placut :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m