Review L'oreal Color Appeal Quad Pro - Eva Longoria


Buna dragele mele!

Cum v-ati petrecut weekendul?
Eu am incercat sa ma odihnesc mai mult, am reusit cat de cat :)

Azi va arat un nou prods L’oreal. Este vorba despre paleta de farduri de pleoape Loreal Paris Appeal Quad Pro in nuanta Brun Rose. Fiecare paleta este asociata unei ambasadoare a frumusetii – a mea e reprezentata de Eva Longoria, o actrita pe care o admir foarte mult si o consider superba!

Paleta contine 4 nuante complementare cu care se paote realiza usor un machiaj smokey eyes sau diverse tipuri de machiaj, in functie de preferinte. Unul dintre farduri este sub forma de crema, acesta e destinat folosirii in coltul interior al peoapei pe post de iluminator.

Ce spune producatorul?

Creată în colaborare cu 9 staruri şi 9 ambasadoare ale frumuseţii L’Oréal Paris, colecţia Color Appeal Star Secrets, asociază 4 culori exclusive într-un singur fard de pleoape.Paletele colecţiei au fost create special pentru a pune în evidenţă fiecare privire şi a sublinia fiecare culoare a ochilor.

Ce spun eu?

Fiind o paleta destinata ochilor inchisi la culoare mi s-a potrivit de minune din punct de vedere al cromaticii. Nuantele sunt variatii de mov-pruna si roz, pe care le-am folosit mereu in machiaj si pana acum.

Mi-a placut textura acestor farduri, sunt destul de cremoase si se aplica usor. Mi-ar fi placut rozul deschis, cel pentru highlight sa fie ceva mai pigmentat sau mai mat dar e ok, oricum il folosesc pentru arcada. Celelalte culori sunt mai pigmentate.
Culorile se armonizeaza frumos, acest lucru fiind foarte util pentru ca pot realiza usor un machiaj fara sa caut nuantele potrivite mereu.

Ce nu imi place este designul paletei. As fi vrut ca fardurile sa fie in compartimente separate pentru ca mi-e foarte greu sa iau o culoare cu pensula fara a o atinge pe cea de langa. Sunt foarte inguste si nu vreau sa ma gandesc cum vor arata cand voi consuma mai mult din ele. Singurul in compartiment separat e iluminatorul. Consider acest lucru un minus dar voi incerca sa gasesc o solutie.

Rezistenta este buna, dar eu mereu folosesc primer deoarece am pleoape uleioase. Nu stiu cum s-ar comporta fara.

Fardurile au fost aplicate fara primer.

Nota produsului este 9. Am scazut 1 punct pentru ambalaj.
Puteti achizitiona paleta de pe MakeupOnline la pretul de 56,76 lei.
Va pup!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m