Serviti un ceai?

Buna fetelor!

Cum v-ati petrecut aceasta insorita zi de joi?
Daca ati avut o zi plina si fructoasa va propun sa ne relaxam impreuna alaturi de o ceasca de ceai. Eu sunt o foarte mare iubitoare de ceaiuri din plante, in combinatii cat mai exotice si interesante. Ador sa il beau cu lapte, neindulcit, sau cu foarte putina miere aurie. Pentru mine ritualul ceaiului e ceva deosebit, un refugiu din cotidian. Prefer sa beau licoarea parfumata alaturi de o carte in care sa ma pierd, sau alaturi de persoana iubita.
Azi vreau sa va vorbesc despre unul dintre ceaiurile mele preferate: Moonlight black tea de la Casa de Ceai.


Ce contine?
Ceai negru, stafide, bucati de portocale, fulgi de cocos, coji de lamaie, soc, petale de floarea soarelui, flori de bujor,anason, aroma de piersici si rom.


Ce spun eu?

Am inceput sa iubesc ceaiul negru abia de curand, nu mi-a placut dintotdeauna. Servit simplu nu e asa spectaculos, insa combinat cu astfel de arome delicioase e minunat. Imi place sa il beau atat simplu, cat si cu lapte. Are un gust puternic, oriental. E dulceag si aromat. Ma face sa ma gandesc la un magazin de dulciuri arabesti. Imi place. Eu obisnuiesc sa il savurez alaturi de ciocolata cu cafea.

L-am cumparat de la Carturesti la pretul de 9.90 lei. Punguta are 50 de grame dar eu zic ca o sa va ajunga un timp, deoarece e foarte concentrat.

Care sunt ceaiurile voastre preferate?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m